Şimdi Ara

Yazın Ders Çalışamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çalışmak istiyorum.Çalışamıyorum.Çalışmayı becerebilenler naıl beceriyorlar.Tavsiyeleriniz nedir?

• Öglen sıcagında evde otur zaten mecbursun o sıcakta ne yaparsın ki dısarı bile cıkamazsın. Hava serinlenene kadar calıs. Aksam hiç calısamazsn zaten o zamanda gezmeye falan cık.
  • Başka tavsiyeleriniz var mı?
  • kendine günlük haftalık planlar koymalısın böylece çalışma azmin artar(şu gün şu konuyu bitiricem şu testi çözücem gibi)
    bir de üstteki arkadaşın dediği gibi çalışmayı öğle sıcağına bırakma sabah başla öğlen bitir.kendine bol bol vakit ayır yoksa erken bıkabilirsin
  • üstteki arkadaş ole demiyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

üstteki arkadaş ole demiyor ama

güzeldi
  • Beyler sizde durumlar nasıl?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sıcakta ders çalışmak
    5 yıl önce açıldı
    Evde ders çalışamıyorum
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bi kaç güne başlıcam hemen başlayanlar sıkılıcaktır haziranı tatil gibi ayırdım gece çalışmayı deneyebilirsin araba sesi olmaz hava serin bakcağın tv dizi vs olmaz hem kendine çokca zaman kalır.
  • kardeş her güne bi hedef koy. sonra sabahın 7sinde kalk en fazla 3 saat sürer zaten çalışacağın ders. 10da bitir günün sana kalsın. yapan bi arkadaşım vardı uçtu çocuk
  • Geceleri baya iyi oluyor.Ben baya bildiğin geceleri 6-7 saat çalışıyorum.Tek sorun yemeğini kendin hazırlamak zorundasın
  • arkadaşım ben kendimden örnek veriyim:
    sabah 7.30-8.00 gibi kalkıyorum babama söyledim işe giderken kaldır diye. ilk başta tepki aldım yaz senin tatilin çalışma diye ama sonradan onlarda alıştı
    gelelim saatlere 8.00 gibi başlıyorum 2-3 saat çalışıyrum kahvaltı ediyorum 12.ye kadar 12den 13.30 a kadar da
    çalışıyorum sonra kafayı bi vuruyom 14 de 16 ya kadar 16 17 18 19 20 derken çalışıyorum 21 e kadar bahçede takılıyyom 21 22 23 ders sonra gece 1 e kadar pc sonra yatış :D

biraz zor oluyo ama her saat arasında 5-10 dk mola ver
    canın sıkılabilir ama ileride kendini nerede görmek istiyorsan ona göre çalış..

kısacası:Gelecekte kendini iyi ve vazgeçilmez bir yerde düşün ve onu yakalamaya çalış..

iyi günler iyi çalışmalar

• HORRRRRTTTT Bende çalışamıyorum be hataydayım yanıyorum
  • niggali N kullanıcısına yanıt
    boşver seneye çalışırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chandler1978

boşver seneye çalışırsın

vovv çok sağolun hocam ufkum açıldı sınava çalışmayı bıraktım vovv
  • Bilim ışığında yardır bro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.