Bildirim
YAZIN ÇALIŞMAK İÇİN İŞ YAŞ 17
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up -
Kuaför,Tostçu,Bisikletçi,Araba tamircisi,Reklam broşürü dağıtma,(Bim,Tansaş,Kibarım,Migros,Kipa kasiyer olarak), eczanede olabilir haftada 50 lira vermislerdi ayda 200 lira eder 3 ayda 600 eder bence iyi.Yazın sıcağında hastanelere gidip reçete düzelttirirsin,ilaçların son. kull. tarihlerini kontrol edersin dosyaları dizersin ortalığı toplarsın yani hiç oturamazsın.İnş iş bulabilirsin kolay gelsin.. -
aklın varsa git garsonluk yap -
garsonluk aslında guzel bir seçim yaş sıkıntı olmaz sanırım -
Ben garsonluk yapmıştım 12 saat çalışmıştım hergün ama ay sonunda tiplerle beraber 800 ü buldu maaşım -
800 çok iyi para . -
Haziran'ın 15'inde bana ulaşırsan ve getir götür işlerini yapmak istersen(çaycılık ya da hademelik değil), bilgim olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gooner
Haziran'ın 15'inde bana ulaşırsan ve getir götür işlerini yapmak istersen(çaycılık ya da hademelik değil), bilgim olsun.
tamam çok sağolun ulaşırım ben istanbul kadıköydeyım . -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet3212
Kuaför,Tostçu,Bisikletçi,Araba tamircisi,Reklam broşürü dağıtma,(Bim,Tansaş,Kibarım,Migros,Kipa kasiyer olarak), eczanede olabilir haftada 50 lira vermislerdi ayda 200 lira eder 3 ayda 600 eder bence iyi.Yazın sıcağında hastanelere gidip reçete düzelttirirsin,ilaçların son. kull. tarihlerini kontrol edersin dosyaları dizersin ortalığı toplarsın yani hiç oturamazsın.İnş iş bulabilirsin kolay gelsin..
Koydemı yasıyosun ? 17 yasındakı adama haftalık 50 yeter mı hıc?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya bende yazın çalışmayı düşünüyorum aynı durumdayız benimde sosyal yapım normal seviyede asosyal değilim çok şükür ama işte 2. işim olacağı için çekimserim rezil olurum falan diye düşünüyorum mesela siparişi unuturum falan önceden pc tamircisinde çalışmıştım bireysel olduğu için pek sorun yoktu şimdi bu garsonluk restoran falan kurumsal olunca insan tırsıyor burger king mcdonalds falan millet bir anlatıyor nazi kampı gibi olan bizim gibi gariban çocuklara oluyor tırsıp gidemiyoruz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Oflunecodestanı
quote:
Haziran'ın 15'inde bana ulaşırsan ve getir götür işlerini yapmak istersen(çaycılık ya da hademelik değil), bilgim olsun.
tamam çok sağolun ulaşırım ben istanbul kadıköydeyım .
Mecidiyeköy'deyiz bizde. -
quote:
quote:
quote:
Mecidiyeköy'deyiz bizde.
tamam metrobusle yakın zaten 15 hazıranda size ulaşıcam sağolun -
izmirdeysen çırağım yapayım seni sanayide kaporta zımparala yeter haftalık 75 lira ölüöpen.gif
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoungAnıL -- 5 Mayıs 2012; 22:09:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: YoungAnıL
izmirdeysen çırağım yapayım seni sanayide kaporta zımparala yeter haftalık 75 lira ölüöpen.gif
İstanbuldayım . hemde laptop alıcam haftalık 75 lira ayda 300 yapar . 2 ay çalışsam 600 . yetmez . -
quote:
Orijinalden alıntı: ShReK '
quote:
Kuaför,Tostçu,Bisikletçi,Araba tamircisi,Reklam broşürü dağıtma,(Bim,Tansaş,Kibarım,Migros,Kipa kasiyer olarak), eczanede olabilir haftada 50 lira vermislerdi ayda 200 lira eder 3 ayda 600 eder bence iyi.Yazın sıcağında hastanelere gidip reçete düzelttirirsin,ilaçların son. kull. tarihlerini kontrol edersin dosyaları dizersin ortalığı toplarsın yani hiç oturamazsın.İnş iş bulabilirsin kolay gelsin..
Ne alakası var arkadaşım alternatif verdim ben.Git ...nklik yap indir parayı mı diyeyim ? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ShReK '
quote:
Ne alakası var arkadaşım alternatif verdim ben.Git ...nklik yap indir parayı mı diyeyim ?
-
quote:
quote:
istanbul kadıköydemısınbende ordayım dostum erenköy fln neresindensın
not:garsonluk yapma çok çektım -
Photoshop bilgin varsa Fotoğrafçıda çalışabilirsin. Giresunun en büyük fotoğrafçılarından biri photoshop bilen eleman arıyordu ben photoshop bilgime güveniyorum ama eleman arayan yer hayli büyük bir yer olduğu için başvuru yapmıyorum daha küçük bir işletme benim için daha mantıklı mesela . Eğer bulabilirsem giricem bende yazın bu işe . -
quote:
Orijinalden alıntı: sempatık çocuk
quote:
quote:
istanbul kadıköydemısınbende ordayım dostum erenköy fln neresindensın
not:garsonluk yapma çok çektım
aynen yeldeğirmenındeyım . bir tane gözlüklü köpek var . görmüşsündür benı belkide
Benzer içerikler
- hoover kurutma makinesi yorumları
- ketoral şampuan ne işe yarar
- desert eagle türkiye'de yasak mı
- komşu çocuğu gürültüsü yargıtay kararları
- kolonya pire öldürür mü
- telegram indirim kanalları
- havadan su üreten cihaz
- black friday 2025
- moonwalkers ayakkabı
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X