Şimdi Ara

YAZIN ÇALIŞMAK İÇİN İŞ YAŞ 17

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gecen yaz evi yenıledık ve ortalama 20 mılyar masraf yaptık bu yuzden kredi ödüyoruz . Benimde bazı isteklerim var . örnek : laptop. Babama yük olmak istemıyorum.yazın çalışmak için arıyorum . nerelerde çalışabilirim ?

• up
  • Kuaför,Tostçu,Bisikletçi,Araba tamircisi,Reklam broşürü dağıtma,(Bim,Tansaş,Kibarım,Migros,Kipa kasiyer olarak), eczanede olabilir haftada 50 lira vermislerdi ayda 200 lira eder 3 ayda 600 eder bence iyi.Yazın sıcağında hastanelere gidip reçete düzelttirirsin,ilaçların son. kull. tarihlerini kontrol edersin dosyaları dizersin ortalığı toplarsın yani hiç oturamazsın.İnş iş bulabilirsin kolay gelsin..
  • aklın varsa git garsonluk yap
  • garsonluk aslında guzel bir seçim yaş sıkıntı olmaz sanırım
  • Ben garsonluk yapmıştım 12 saat çalışmıştım hergün ama ay sonunda tiplerle beraber 800 ü buldu maaşım
  • 800 çok iyi para .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haziran'ın 15'inde bana ulaşırsan ve getir götür işlerini yapmak istersen(çaycılık ya da hademelik değil), bilgim olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gooner

Haziran'ın 15'inde bana ulaşırsan ve getir götür işlerini yapmak istersen(çaycılık ya da hademelik değil), bilgim olsun.

tamam çok sağolun ulaşırım ben istanbul kadıköydeyım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3212

Kuaför,Tostçu,Bisikletçi,Araba tamircisi,Reklam broşürü dağıtma,(Bim,Tansaş,Kibarım,Migros,Kipa kasiyer olarak), eczanede olabilir haftada 50 lira vermislerdi ayda 200 lira eder 3 ayda 600 eder bence iyi.Yazın sıcağında hastanelere gidip reçete düzelttirirsin,ilaçların son. kull. tarihlerini kontrol edersin dosyaları dizersin ortalığı toplarsın yani hiç oturamazsın.İnş iş bulabilirsin kolay gelsin..

Koydemı yasıyosun ? 17 yasındakı adama haftalık 50 yeter mı hıc?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bende yazın çalışmayı düşünüyorum aynı durumdayız benimde sosyal yapım normal seviyede asosyal değilim çok şükür ama işte 2. işim olacağı için çekimserim rezil olurum falan diye düşünüyorum mesela siparişi unuturum falan önceden pc tamircisinde çalışmıştım bireysel olduğu için pek sorun yoktu şimdi bu garsonluk restoran falan kurumsal olunca insan tırsıyor burger king mcdonalds falan millet bir anlatıyor nazi kampı gibi olan bizim gibi gariban çocuklara oluyor tırsıp gidemiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oflunecodestanı

quote:

Haziran'ın 15'inde bana ulaşırsan ve getir götür işlerini yapmak istersen(çaycılık ya da hademelik değil), bilgim olsun.

Mecidiyeköy'deyiz bizde.
  • quote:

quote:

quote:

Mecidiyeköy'deyiz bizde.

tamam metrobusle yakın zaten 15 hazıranda size ulaşıcam sağolun
  • izmirdeysen çırağım yapayım seni sanayide kaporta zımparala yeter haftalık 75 lira ölüöpen.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoungAnıL -- 5 Mayıs 2012; 22:09:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

izmirdeysen çırağım yapayım seni sanayide kaporta zımparala yeter haftalık 75 lira ölüöpen.gif

İstanbuldayım . hemde laptop alıcam haftalık 75 lira ayda 300 yapar . 2 ay çalışsam 600 . yetmez .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShReK '

quote:

Kuaför,Tostçu,Bisikletçi,Araba tamircisi,Reklam broşürü dağıtma,(Bim,Tansaş,Kibarım,Migros,Kipa kasiyer olarak), eczanede olabilir haftada 50 lira vermislerdi ayda 200 lira eder 3 ayda 600 eder bence iyi.Yazın sıcağında hastanelere gidip reçete düzelttirirsin,ilaçların son. kull. tarihlerini kontrol edersin dosyaları dizersin ortalığı toplarsın yani hiç oturamazsın.İnş iş bulabilirsin kolay gelsin..

Ne alakası var arkadaşım alternatif verdim ben.Git ...nklik yap indir parayı mı diyeyim ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ShReK '

quote:

Ne alakası var arkadaşım alternatif verdim ben.Git ...nklik yap indir parayı mı diyeyim ?

• quote:

quote:

istanbul kadıköydemısın bende ordayım dostum erenköy fln neresindensın
    not:garsonluk yapma çok çektım
  • Photoshop bilgin varsa Fotoğrafçıda çalışabilirsin. Giresunun en büyük fotoğrafçılarından biri photoshop bilen eleman arıyordu ben photoshop bilgime güveniyorum ama eleman arayan yer hayli büyük bir yer olduğu için başvuru yapmıyorum daha küçük bir işletme benim için daha mantıklı mesela . Eğer bulabilirsem giricem bende yazın bu işe .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sempatık çocuk

quote:

quote:

istanbul kadıköydemısın bende ordayım dostum erenköy fln neresindensın
    not:garsonluk yapma çok çektım

aynen yeldeğirmenındeyım . bir tane gözlüklü köpek var . görmüşsündür benı belkide

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.