Şimdi Ara

Yazın Bisiklet Giyimi Nasıl Olmalı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar arkadaşlar. Yazın bisiklet sürerken nasıl giyiniyorsunuz ? Tayt, forma vs..
    Arkadaşlar kendimden bashedersem tayt bir türlü sıcak gelmedi bana, yani bilirsiniz işte erkeklerin geneli giymez böyle şeyleri.
    Ben de onlardan biri değilim ancak çekindiğim konu var. Bacak tüylerim çok yoğun ve çevrede beni rahatsız ediyor. Şort, tayt giyemiyorum. Yoksa tayt, şort giymek bu sporun gereği bence. Ama toplumumuz belli bildiğiniz gibi. Bu sorunu nasıl çözeriz ? Öğrenciyim bu arada farklı bir yerde imkanların zor olduğu yerde yaşıyorum.
    Bunun dışında genel günlük turda yazın ne giyiyorsanız belirtebilirsiniz. Ayrıca ekipmanlardan da bahsedebiliriz.
    Son olarak da marka vs. memnun kaldığınız her şeyden konuşabiliriz..
    Güncel tutulmaya çalışılacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pedli tayt giyerim üstüne de şort. Tayt giymemin sebebi selemin çok rahatsız oluşu. Üstüme de tshirt giyerim. Formam olsa forma giyerdim. Bu yaza alacağım bir tane inşallah. Benim de bacaklarımdaki kıl yoğunluğu fazla ana dert etmiyorum yazın pantolon giymem hiç mayıstan itibaren şort. 10 erkekten 9unun bacakları kıllı o yüzden dert edecek bişey yok

Edit: kask ve gözlüğü saymadım bile onlar zaten her türlü giyiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mühendis -- 31 Ocak 2017; 10:0:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun mesafe bineceksem muhakkak pedli tayt giyiyorum. Obur turlu testislerimde ve kalcamda ciddi agrilar olusuyor. Pedli taytin uzerine sort giyiyorum ve uzerime de teri disa atan, hava geciren tshirt. Gozluk, kask ve eldiven muhakkak oluyor. Gunes altinda bindigim zaman da uzun kollu giymeyi tercih ediyorum.

• Tayt giymek istemiyorsanız kaliteli rahat bir sele alın mutlaka, tayt giyilecek diye bir şart yok ama uzun mesafede rahat ettirir, özellikle kışında sıcak tutuyor. Mevsime uygun bir eşofman giyseniz yeterli olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam alın tüyleri işte ha almasanızda olur ne olacak başkaları için mi yaşıyorsunuz

• Benimki de çok kıllı sayılmaz ama abiminki orman gibi. diğer abim de farklı sayılmaz. hep beraber şort giyiyoruz. hatta ben kışın bile evde şort giyiyorum. (dışarda giyecek kadar kafam kırık değil kusura bakmayın :D ) kıllı bacak olsun bişey olmaz. boşver çevredekileri. kendileri çok mu iyilermiş? şort giy rahat et. (benim şorttan kastım dizkapağının altında kalanlar. bir nevi kısa gelen eşofman. sıfır şort giyerseniz ben bile tip tip bakarım napıyo bu manyak diye.)
  • Tayt, üstüne şort.
    Üste teri atan forma.

Bu kadar

Genelde Decathlon'dan giyiniyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.