Şimdi Ara

Yazın 3 ay çalışarak 2500-3000 TL kazanabileceğim iş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiziksel güç gerektirmeyen ve toplumla pek iç içe olması gerekmeyen, 3 ayda 2500-3000 lira kazanabileceğim bir arıyorum parayı eğitimim için bulmam şart. Yaş 18.??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Soğan da olsun mu kardeş
  • Bune la öyle bisey varsa banada söyle

• Zor gibi
  • Otellerde çalışabilirsin ama cok yorucu ve insanlarla muhattap olursun. Onun harici zor.

• |Neo| kullanıcısına yanıt

yattığın yerden aylık 2000 net
    keyiflide
    valla tam arkadaşlık ilk başta zorlanır sonra açılırsın valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 5 Nisan 2015; 15:33:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1000 TL bütçe ile tatil
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler ben insanlarla muhattapta olurum gerekirse gunde 12 saatte calisirim. boyle bir is var mi? yas 17 ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

beyler ben insanlarla muhattapta olurum gerekirse gunde 12 saatte calisirim. boyle bir is var mi? yas 17 ama

Toplum ile iç içe arıyorsan Grup 4000 net alırsın günde 12 saat

• quote:

beyler ben insanlarla muhattapta olurum gerekirse gunde 12 saatte calisirim. boyle bir is var mi? yas 17 ama

git mahalle arasında bir dönerciye paketçi arıyomusunuz diye sor. ilk 15 20 gün zorlanırsın baya. sonra alışırsın . günlük 25 verir paket işi iyise en kötü 10 lirada bahşiş alırsın. en kötü 35 lira. izin yapmadan 30 günde 1050 lira para yapar.

mesela bizim ankarada fast food dükkanımız var 3 çocuk var pakete giden 20 liradan aşağı bahşiş olduğu gün üzülüyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

quote:

git mahalle arasında bir dönerciye paketçi arıyomusunuz diye sor. ilk 15 20 gün zorlanırsın baya. sonra alışırsın . günlük 25 verir paket işi iyise en kötü 10 lirada bahşiş alırsın. en kötü 35 lira. izin yapmadan 30 günde 1050 lira para yapar.

mesela bizim ankarada fast food dükkanımız var 3 çocuk var pakete giden 20 liradan aşağı bahşiş olduğu gün üzülüyolar.

hocam a2 ehliyetim yok ki

• Komilik yapacaksın, günlük 55 lira alıyordum geçen yaz

Not : 10 saat ayakta 60 tane masaya yemek çay kahve götürüp getiriyorduk ayrıca garsonlardan azar işitmek cabası yani istediğin gibi bir iş sayılmaz ama parası iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakirİnsan -- 5 Nisan 2015; 15:55:44 >
  • hikikomorinho kullanıcısına yanıt
    3 ayda totalde o kadar kazanmak istiyorsan kolay. Hemen her yerde o fiyati alirsin. Zaten asgari ucret 900 felan sigorta yapmassan 1000-1100 e is bulursun bida 3 ayda 3000-3500. Tl felan yapabilirsin

• 1.

2. whaff rewards indir yattığın yerden para kazan adamın teki 5.000 $ yapmıştı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

quote:

hocam a2 ehliyetim yok ki

mahalle arası dedim bisikletle gideceksin yada bizde olduğu gibi elektrikli motorla. ehliyet gerekmiyor onun için

• Realastik mankenler sat

Ciddiyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teardrop2882

3 ayda totalde o kadar kazanmak istiyorsan kolay. Hemen her yerde o fiyati alirsin. Zaten asgari ucret 900 felan sigorta yapmassan 1000-1100 e is bulursun bida 3 ayda 3000-3500. Tl felan yapabilirsin

İyi de nasıl mesela konfeksiyon hem fiziksel güç gerektiriyor hem de acemiler aylık 400-500 den başlıyor. Benim ise hiçbir iş tecrübem yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Fakirİnsan

Komilik yapacaksın, günlük 55 lira alıyordum geçen yaz

Not : 10 saat ayakta 60 tane masaya yemek çay kahve götürüp getiriyorduk ayrıca garsonlardan azar işitmek cabası yani istediğin gibi bir iş sayılmaz ama parası iyi

tecrübem olmadan bir lokantada bu şekilde işe girebilir miyim? 0 tecrübeyle yani?
  • hikikomorinho kullanıcısına yanıt
    Tecrube gerekmeyen islere yonelmelisin. Mesela guvenlik. Bizim burda ev esyasi satan bir yer vardi annem anlasmisti benim icin 15 tatilinde iki hafta 500 tl haftada 6 gun. Yapacagim kapidaki mallarin calinmasini onlicem birde arasiira depodan mal gelecekdi. Hos ben calismadim tatil yaptim. Bu gibi iserere bakman lazim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.