Bildirim
Yazın 3 ay çalışarak 2500-3000 TL kazanabileceğim iş?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Soğan da olsun mu kardeş -
Bune la öyle bisey varsa banada söyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zor gibi -
-
Otellerde çalışabilirsin ama cok yorucu ve insanlarla muhattap olursun. Onun harici zor.
yattığın yerdenaylık 2000 net
keyiflide
valla tam arkadaşlıkilk başta zorlanır
sonra açılırsın valla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 5 Nisan 2015; 15:33:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
beyler ben insanlarla muhattapta olurum gerekirse gunde 12 saatte calisirim. boyle bir is var mi? yas 17 ama
quote:
Orijinalden alıntı: Rena34
beyler ben insanlarla muhattapta olurum gerekirse gunde 12 saatte calisirim. boyle bir is var mi? yas 17 ama
Toplum ile iç içe arıyorsanGrup
4000 net alırsın günde 12 saat
-
quote:
git mahalle arasında bir dönerciye paketçi arıyomusunuz diye sor. ilk 15 20 gün zorlanırsın baya. sonra alışırsın . günlük 25 verir paket işi iyise en kötü 10 lirada bahşiş alırsın. en kötü 35 lira. izin yapmadan 30 günde 1050 lira para yapar.
mesela bizim ankarada fast food dükkanımız var 3 çocuk var pakete giden 20 liradan aşağı bahşiş olduğu gün üzülüyolar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Santiago Munez
quote:
git mahalle arasında bir dönerciye paketçi arıyomusunuz diye sor. ilk 15 20 gün zorlanırsın baya. sonra alışırsın . günlük 25 verir paket işi iyise en kötü 10 lirada bahşiş alırsın. en kötü 35 lira. izin yapmadan 30 günde 1050 lira para yapar.
mesela bizim ankarada fast food dükkanımız var 3 çocuk var pakete giden 20 liradan aşağı bahşiş olduğu gün üzülüyolar.
hocam a2 ehliyetim yok ki
Komilik yapacaksın, günlük 55 lira alıyordum geçen yaz
Not : 10 saat ayakta 60 tane masaya yemek çay kahve götürüp getiriyorduk ayrıca garsonlardan azar işitmek cabası yani istediğin gibi bir iş sayılmaz ama parası iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakirİnsan -- 5 Nisan 2015; 15:55:44 > -
3 ayda totalde o kadar kazanmak istiyorsan kolay. Hemen her yerde o fiyati alirsin. Zaten asgari ucret 900 felan sigorta yapmassan 1000-1100 e is bulursun bida 3 ayda 3000-3500. Tl felan yapabilirsin
1.
2. whaff rewards indir yattığın yerden para kazan adamın teki 5.000 $ yapmıştı
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Santiago Munez
quote:
mesela bizim ankarada fast food dükkanımız var 3 çocuk var pakete giden 20 liradan aşağı bahşiş olduğu gün üzülüyolar.
hocam a2 ehliyetim yok ki
mahalle arası dedim bisikletle gideceksin yada bizde olduğu gibi elektrikli motorla. ehliyet gerekmiyor onun için
-
Realastik mankenler sat
Ciddiyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: teardrop2882
3 ayda totalde o kadar kazanmak istiyorsan kolay. Hemen her yerde o fiyati alirsin. Zaten asgari ucret 900 felan sigorta yapmassan 1000-1100 e is bulursun bida 3 ayda 3000-3500. Tl felan yapabilirsin
İyi de nasıl mesela konfeksiyon hem fiziksel güç gerektiriyor hem de acemiler aylık 400-500 den başlıyor. Benim ise hiçbir iş tecrübem yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fakirİnsan
Komilik yapacaksın, günlük 55 lira alıyordum geçen yaz
Not : 10 saat ayakta 60 tane masaya yemek çay kahve götürüp getiriyorduk ayrıca garsonlardan azar işitmek cabası yani istediğin gibi bir iş sayılmaz ama parası iyi
tecrübem olmadan bir lokantada bu şekilde işe girebilir miyim? 0 tecrübeyle yani? -
Tecrube gerekmeyen islere yonelmelisin. Mesela guvenlik. Bizim burda ev esyasi satan bir yer vardi annem anlasmisti benim icin 15 tatilinde iki hafta 500 tl haftada 6 gun. Yapacagim kapidaki mallarin calinmasini onlicem birde arasiira depodan mal gelecekdi. Hos ben calismadim tatil yaptim. Bu gibi iserere bakman lazim
Benzer içerikler
- kalorifer böceği
- kpss den 90 almak zor mu
- göz ölçüm değerleri s c a ne demek
- bakire değilim ilk gece kan gelmesi için ne yapmalıyım
- a101 part time maaş
- dc açıldı mı
- telegram indirim
- prompt mühendisliği nedir
- çay bardağı emojisi
- ets2 türkiye haritası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X