Şimdi Ara

Yazılımcı Hangi Bilgisayarı Almalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bir yazılımcı olarak daha doğrusu programlama üzerine programları kullanacak biri olarak hangi bilgisayarı tercih etmeliyim ?
    Öncelik olarak; bilgisayarın Intel işlemciye sahip olması ve bunun da i7 olması benim için önemli.

Çok dizüstü bilgisayarlara baktım fakat aldığım zaman pişman olmamak için sizlere de fikir danışmak istedim.

Teşekkürler.

• samuel25 kullanıcısına yanıt
    Fiyat aralığı konusunda esnek davranıyorum fakat 3.500tl'i geçmemesi iyi olur.
    Aynı anda fazla bellek depolayan programlar açmamız gerekiyor haliyle ram'in en alt 8 GB olması da önemli bir etken.
    15 inch'in altında da olmaması gerek tabi birde. Piyasada o kadar çok dizüstü var ki bir şeyine tamam desem bir şeyi eksik çıkıyor tam karşılayan bir şey bulamadım aslında...

ilginiz için teşekkürler..

Orijinalden alıntı: darktole

Fiyat aralığı konusunda esnek davranıyorum fakat 3.500tl'i geçmemesi iyi olur.
    Aynı anda fazla bellek depolayan programlar açmamız gerekiyor haliyle ram'in en alt 8 GB olması da önemli bir etken.
    15 inch'in altında da olmaması gerek tabi birde. Piyasada o kadar çok dizüstü var ki bir şeyine tamam desem bir şeyi eksik çıkıyor tam karşılayan bir şey bulamadım aslında...

ilginiz için teşekkürler..

kardesim i7 li ge60 veya ge70 isini gorecektir bende vatandan alinma ge70 var hem ordakilerde 16gb ram win8 ve blueray surucu var gayet memnunum haftasonu indirimi yakalayip alabilirsin ama daha ucuz olsun dersen 8gb ramli freedoslu olanlarda isini gorur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yazilimciyim gs70 dusunuyorum ama 3 sene kullanmam lazim minimum, 765m beklentimi karsilamiyor. Yaza dogru 780mli ince notebook piyasasinin gelisecegini dusunuyorum beklemedeyim. Acil lazimsa arkadasimizin da soyledigi gibi ge60 ve ge70 butcene en uygun secenekler. 16ramlik windows 8li versiyonunu alip ssd takabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.