< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legar -- 26 Ekim 2019; 20:51:31 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legar -- 26 Ekim 2019; 20:51:31 > |
Çok gelenekçi eğitim modeli bu. Öleli yıllar oldu. Siz hevesi olan kişiyi iki sömestr boyunca bilgisayardan uzak tutarsanız kişinin tüm ilgisi ölür. Amaç kendi yetersizliği kendisinin keşfetmesidir. Yaparak belli bir noktaya gelir ve sonra ilerleyemez. İlerlemeyip başkalarının neden ilerlediğini görünce bir şeyleri yanlış yaptığını anlayarak temel bilimlere yönelir. Bununla alakalı tonlarca bilimsel araştırma ve curriculum tavsiyeleri var. Senin tavsiye ettiğin yaklaşım yüzmeyi iki dönem boyunca havuz olmadan öğretmeye benziyor. Kısacası yaparak öğrenin. Takıldığınız zaman zaten arayış içine gireceksiniz.
P.S Bu arkadaş 50-60 yaşlarında. Bilgisayar mezunu bile olmayabilir. Bilgisayar mezunu ise de programın ilk dönemlerinden mezun. Eğitim bilgisi ve yaklaşımı geri kalmış durumda. |
Yahu boş yapmak istemiyorum ama ne zaman bu forumun yazılım konusuna girsem hep bir gerginlik ve ego görüyorum, insanın yazası gelmiyor. Valla bir sevişseniz rahatlayacaksınız
![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Start Again -- 25 Ekim 2019; 21:41:9 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Start Again -- 26 Ekim 2019; 17:25:50 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Start Again -- 27 Ekim 2019; 10:53:34 > |
|
|