Şimdi Ara

Yazılım Öğrenmenize Neler Engel Oluyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Aşpez

Yanlış anlamadıysam okul şart diyorsunuz. Doğru mudur?
    ben okudugumda bunu anlamiyorum. benim anladigim ve dusundugum. 2 saatlik video egitim ile react + firebase ile whatsapp klonu yazma egitimi size bir sey ogretmez. tutorial veya youtube icerikleri yerine mufreati olan icerikleri tuketilmeli giriste. Yazilim gelistirici olmak icin okul sart degildir ama ciddi caba gerektirir.

Okulun zorunlu olmadiginin bir sarti da

Google, Apple and 12 other companies that no longer require employees to have a college degree
    CNBC
    Google, Apple and 12 other companies that no longer require employees to have a college degree
    https://www.cnbc.com/2018/08/16/15-companies-that-no-longer-require-employees-to-have-a-college-degree.html

ama bu okuma demek degil. Kidemli yazilim gelistirici olmama ve hic diploma sikintisi cekmemis olmama ragmen netkent universitesine 32 yasinda yazildim ve 1. siniftan basladim okuyorum. Okul okumak gibi uzun zamanini ve emegini alacak bir seyden emin olman gerekiyor. Ne girdi vereceksin ne cikti alacaksin? bu girdiyi vermek istiyor musun? bu ciktiya razi misin? alternatif maliyetin nedir (bir karari vererek baska kararlardan vazgecmenin bedeli) bunlari dusunup karar vemrek lazim. Oyle zorunludur, hadi okuyalim ile olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 12 Aralık 2019; 13:26:8 >

• mahoni_38 kullanıcısına yanıt
    Demek istediğinizi çok iyi anladım. Çok teşekkür ederim. Şu an kendime eğitim programı oluşturuyorum hem de üniversite için çalışmaya başladım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.