Geçenlerde açılan bir konu da okul sitesinin fotoğrafını paylaşmıştın orada okul ortalaması 3.99 yazıyordu. Göreli baya oldu ama yeni aklıma geldi o doğru mu acaba |
YAZILIM MÜHENDİSİ MAAŞLARI (5. sayfa)

-
-
Hocam yazılımcıyım ben de işte diyorum ki yeni mühendis maaşları 6dan başlar 10a kadar çıkar. Bu bahsettiğim %90 şirkette böyle.
-
Benim yorumlara cevap yazan arkadaşlar, yorumu ciddiye alıp cevap yazıyorsanız YKS Türkçe sorularını nasıl çözdünüz aslanlarım daha napıyım parantez içinde ironi mi yazayım terlettiniz beni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 yıl tecrübe 27k net baya abartı olmuş. Kalanların olabilitesi var.
-
Hocam reelist olalım eski konularınızda tıpa karşı pozitif ayrım yaptığınız oldu. Hatta ben o konularda yorumlarda körü körüne mühendislik savunanları falan okuyup gülerdim. Tarafsız bakmaya çalışıyorum bu arada kendim de tıp yazmama rağmen. Yanlış anlaşılmasın bu açtığınız konular kötü değil benim de ilgimi çekiyor ama konularda hep pozitif yönleri ( örneğin çok yüksek maaşlar ) anlattınız. Ben hiç tıpın diğer yüzünü (intiharlar,mobing,saldırıya uğrama, uzun iş saati...) anlattığızı görmedem. (kaçırmış olabilirim)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: musketer23.
Hocam şimdi normal bir üniden yazılım bitirdim. 3 4 yıl deneyimim var. Bu maaşlara iş verirler mi diyorsunuz?Hayaller hayatlar...
Yeni mezuna 20k diyenler mi ararsin 4 senelik tecrubeye 40k mi ararsin
Bunlara inanip ilk is gorusmende 15k istiyorum deme de mudur sana gulmesin ustat, turkiye'de yasadiginizin farkina varin. Bir kere yeni mezuna 15k verilseydi zaten o is kolu dolup tasardi ve 10a hatta 5e bile kapisinda sira olurdu dogru mu? Dogru.
Ha sizin pyhtonda vardir 5000 saatiniz o zaman isterseniz ama oteki turlu isveren neden versin diye dusunmek lazim.
Birazdan butun yazilim ceng uni ogrencileri beni tasa tutmaya baslar, neyse piyasaya girince zaten anlayacaklar neyin ne oldugunu
-
Yok hocam bence haklısınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neden bilmiyorum bu mesaja çok güldüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
maaşlar güncellendi arkadaşlar
bir arkadaş özelden attı
https://www.cbiko.gov.tr/projeler/uni-veri?process=sectionProfile§ionProfile=216&variables=3
buradan bakabilirsiniz 2020 verileri var
-
diğer maaşları ekşiden insanlar abartarak yazıyorlar falan dedi
glass doordaki veriler de bu şimdi attığım verileri doğruluyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: ReaLGz3 yıl tecrübe 27k net baya abartı olmuş. Kalanların olabilitesi var.
hocam şimdi attım gerçekçi verilere bir arkadaş özelden attı bunlar gerçek verilermiş
ekşden baya abartanlar oluyormuş
-
quote:
Orijinalden alıntı: The Killing RoadNeden bilmiyorum bu mesaja çok güldüm
eskilerde baya açıyordu şimdi fazla açmıyor nedense
-
quote:
Orijinalden alıntı: musketer23.
Hocam şimdi normal bir üniden yazılım bitirdim. 3 4 yıl deneyimim var. Bu maaşlara iş verirler mi diyorsunuz?verirler verirler
-
Nasi ya daha gecen 2 3 konu acmadi mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X