Bildirim
YAZILIM GÜNCELLEME

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bence yok..ben direk internettten güncellicem. -
wifi üzerinden güncellemelerde dosya boyut daha düşük oluyor mevcut sürüme yama yapıyor. itunes üzerinden ise güncellemenin tamamını indiriyor. daha uzun sürüyor bu yüzden download.
aralarında hiç bir fark yok. tek fark yukarda yazdıklarım. -
hiç bir fark olduğunu zannetmiyorum. -
bence bilgisayardan güncellemek daha iyidir.ben telefon üzerinden böyle major sürümlerin güncellemesinde yavaşlama problemi olacağını düşünüyorum.akşam son yedeğimi alıcam shift restore ile yükleyeceğim sonra yedekten geri yükleyeceğim en temiz yöntem bu -
Peki yedeklemeden güncellesem iTunes üzerinden, dosyaların falan silinme ihtimali var mı? Bir de cihaz üzerinden güncellersem stabilite sorunu olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartographer -- 19 Eylül 2012; 19:17:13 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cartographer
Peki yedeklemeden güncellesem iTunes üzerinden, dosyaların falan silinme ihtimali var mı? Bir de cihaz üzerinden güncellersem stabilite sorunu olur mu?
iTunes uzerinden yedeklemeden guncellerseniz silinir evet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Anne terliği
quote:
Ama direk iPad'den güncellersem bişi olmaz di mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartographer -- 19 Eylül 2012; 19:20:42 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bende aynı şeyi iphone ıcın sorcaktım, yedekleyıp itunes den guncellemek daha saglıklı gorunuyor -
quote:
quote:
quote:
Hayir bir sey olmaz da, bence yedekleyip bilgisayardan guncelleyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
quote:
Hayir bir sey olmaz da, bence yedekleyip bilgisayardan guncelleyin.
Cihaz üzerinden yapmak daha pratik gibiydi de bilgisayardan yaparım herhalde. Neyse herkese çok teşekkür ederim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
beyler direkt linklerden indirin daha hızlı olur
http://osxdaily.com/2012/09/19/ios-6-ipsw-direct-download-links/ -
beyler direkt linklerden indirin daha hızlı olur
http://osxdaily.com/2012/09/19/ios-6-ipsw-direct-download-links/ -
Arkadaslar yeni jailbreak cikti mi 6 icin bride yeni jail break uygularsak Hersey siliniyor mü
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X