Şimdi Ara

yazılı tebligat yok ama haberlerde söylendi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yasalara göre kanunsuz emir vermek ve uygulamak suçtur. yani "bana sözlü emir verildi ben uyguladım" ifadesi görevli memuru kurtaramaz. migros avukatları bu işlemi yapan memurlar hakkında suç duyurusunda bulunsa, memur arkadaşlar acaba kendilerini nasıl savunacak?

• tebligat yoksa orada ne işin var ...

yoksa kendi iideolojin üzerinden egonumu tatmin ediyorsun

• İngiltere'de yazılı anayasa yok diyorlardı ,demokrasimiz o kadar ilerledi ki yazılı kanunda yok.

Rezillik.

128 mlyar doları , İzin belgesi soytarılıkları unutulsun diye insanları nelerle meşgul ediyorlar.

• Ülkede anayasal rejim kalmadığı için polislerde fermana göre hareket ediyorlar ne söylenirse onu yapıyorlar.

• migrosa sataş, sokakta bira içene sataş.kadının giyimine sataş.kendinden olmayana sataş

ülke bildigin iran oldu

• e varsa bir sıkıntı mahkeme orada diye söylemiş zaten, madem hakkınızı bu kadar savunuyorsun git şikayet et. neyin şovu bu?

• eskiden polis denilince eğitimli , aklı başında bir polis memuruyla muhatap olacağımızı bilirdik.

şimdi ise şuan ki polis denilince aklına ne gelir diye yorum yapamam çünkü gerçeği söylesem hemen polise hakaret suçundan dava açılmakla birlikte en kötüsü olan hain damgası yerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Polis işi bilmiyormuş. Tekel bayilerinin isteği ile rekabet kurumu yasakladı marketlerin alkol satmasını. Öyle bir karar varmı bilmiyorum ama  

https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/yasak-gunleri-alkol-satisi-da-yasak-41683651

İçişleri Bakanlığı’nca 81 il valiliğine “Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı cumartesi ve pazar günleri 10.00-17.00 saatleri arasında acil ihtiyaçlar için açık tutulan bakkal, kuru yemişçi ve marketlerde alkol satılmaması” uyarı yazısı gönderildi. Bakanlık yetkilileri yasak kararının, haftasonları tekel bayilerinin kapalı olması nedeniyle oluşacak haksız rekabetin önlenmesi için alındığını belirtti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.