Şimdi Ara

Yazılar Olsun Hastaneye Gittim Param Olmadıgı İçin Atıldım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
9.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yazıklar olsun kardeşim seni bu hale sokanlara. Allah şifanı tez zamanda versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    öpmeleri? normalde bir ameliyatın hangi fiyatta yapıldığını biliyor musun? mesela kornea ameliyatı 2600 liradan başlıyor alt sınır bu. bundan aşağısını almaması gerek normalde bir veteriner hekimin fakat bir çoğu ya yarı fiyatında yapar ya da normal fiyatının en 300 400 lira aşağısında. veresiye çalışan ve alacaklarını toplasan araba alacak o kadar fazla veteriner hekim var ki. bir doktorun alacağı olamaz çünkü parayı vermeden hiçbir işlem yapmaz. veteriner hekimlerin doktorlar kadar katı olanları da var fakat veteriner hekimler hiç değeri olmayan fiyatlara birçok hayat kurtarmıştır. doktor acilde kritik durumda olmayan hasta dışında hiçbir hastaya bakmak zorunda hissetmez kendini acil durumda da sgklı sgksız her hastaya müdahale edilir, zorunluluktur. bizi öptü dediğin fiyatlar eminim ki standart fiyatlardır, diğer öpmediğini düşündüklerin indirim yapanlar. indirim yapmak zorunda da değil adam. hayır kurumu değil sonuçta fakat birçoğu hayvanın durumunu görüp tedaviye teşvik etmek istiyor veya diğer bir ifadeyle indirim yapmazsa hasta sahibinin indirim yapana gideceğini düşünüyor. hayvanlarda kullanılan tıbbi ekipmanın hastanelerdekinden daha ucuz olduğunu mu düşünüyorsun? özel hastanede sgksız ameliyat ol bakalım iğne vurdurmaya cesaret edebilecek misin görelim. hayvanların sgksı yok bu yüzden gözüne pahalı geliyor. hipokrat yemini tamamen bir palavradan ibaret, geçerliliği sadece yasal olduğu kadar umrunda doktorların, etik açıdan bi değeri yok. her iki meslekte de etik açıdan çok büyük açıklar var, sadece kendini düşünen bir topluluğuz. istisnalar olmakla birlikte veteriner hekim daha halktan görüldüğü için veteriner hekimlerde daha halktan davranmaya zorlanıyor ve bu yüzden karşılıksız çok fazla hizmet veriliyor doktorluğa kıyasla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Faulen kullanıcısına yanıt
    Ya bıragallasen

    Benim önüm arkam sağım solum evcil hayvan. Tüm ailemde, yakın arkadaşlarımda komşularımda her yerde var maşşala.
    Kısırlaştırma ameliyatına 1060 lira çekiyor adam, başkasına soruyoruz 400
    1060’a dönüyoruz - biraz indirim istiyoruz lap 900 diyor.

    E noldu en az 160 öpme payını koymuş. Haybeye savunma- ülke neyse veterineri de o işte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 8 Kasım 2018; 17:25:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    Dişi Kedi Kısırlaştırma: 500 TL

    Dişi Köpek Kısırlaştırma: 725-1100 TL 2018 veteriner hekim ücret tarifesi. erkek kısırlaştırma daha ucuz. bunun üstünde fiyat alabilir aşağısında alamaz. indirim yapanlar sadece dediğim gibi ülkenin genel durumunu göz önünde bulundurarak yapıyor bunu. aslında tıp hekimleri gibi taviz vermemeleri gerek fakat esnaf mantığında çalıştıklarından veresiye bile alıyorlar. önce bi normal tarifeye bak ona göre yorum yap bu işin içinde değilsin bilmiyorsun. etrafında kaç hayvan olduğu umrumda değil olay bu. indirim yaparak sana iyi bile davranmış. diğerleri daha çok indirim yapıyor diye doğru diğeri daha az yapıyor diye yanlış olmuyor demek istediğim bu. tıpta ne indirim görürsün ne de koşulsuz tedavi. suç hekimlerde değil devlette. onları suçlamıyorum fakat veteriner hekimler bu konuda daha duyarlı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NinJaus

    Yazıklar olsun kardeşim seni bu hale sokanlara. Allah şifanı tez zamanda versin.
    Amin, Allah Razı Olsun ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Some guy

    Bi git ya adam derdini anlatiyor sen ne diyorsun.
    Yaşamayan Anlamaz Sen Gerekeni Demişsin Zaten ... Bunlar Boş Boş Konuşsun
  • Kendini mi asıcan intihar mı edicen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: patatessiz patso

    İş bul ve yazı yazmayı öğren.
    Ben Burda Hikaye Mi Anlatıyorum ? Yazı Yazmaya Gelirsemde Klavyemde Sıkıntı Var Bazı Tuşlar Basmıyor O Yuzden Yazılar Öyle
  • Allah şifa versin...



    İnşallah sorunun çözülür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aznareps ingo etaicsal

    Kendini mi asıcan intihar mı edicen
    Çaresizim Artık Ne Yapacagımı Bilmiyorum Yavaş Yavaş Bitiyorum ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-00A01D70E

    Allah şifa versin...



    İnşallah sorunun çözülür.
    Allah Razı Olsun.
  • Chp zamannda Hastane sıralarıymış....Ulan benim dişime tek bakacak yer üniversite hastanesiymiş gitti inanmassınız belki 1 yıl sonra ararız dediler.Ve bu dişe normal şekilde baktırmak için bile hastaneden sıra aldım 15 gün sonraya randevu...Hastaneler tıklım tıklım.Ha sağlık parasız olsa anlarım.Yok ya hayatın şifresi baban zengin olacak o sana iş kuracak onun parasını yiyecen en iyi özel okullarda okutulacan bu başka birşey değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cmpunk01

    Chp zamannda Hastane sıralarıymış....Ulan benim dişime tek bakacak yer üniversite hastanesiymiş gitti inanmassınız belki 1 yıl sonra ararız dediler.Ve bu dişe normal şekilde baktırmak için bile hastaneden sıra aldım 15 gün sonraya randevu...Hastaneler tıklım tıklım.Ha sağlık parasız olsa anlarım.Yok ya hayatın şifresi baban zengin olacak o sana iş kuracak onun parasını yiyecen en iyi özel okullarda okutulacan bu başka birşey değil.
    Kendi ülkemizde sürünüyoruz ,, Hala Suriyelilere yardım etsinler...
  • Şifa Dileyen Herkezden Allah Razı Olsun ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyuboo1

    Babamın Sigortası Var Ama Ben Ondan Faydalanamıyorum

    Alıntıları Göster
    sgk git gelirim yok dersen bağlatıyorlar.
  • Faulen kullanıcısına yanıt
    Alalala erkek kedi kısırlaştırma bu dediğim

    İstanbul Levent fiyatları işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: izayoi

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Aynen Kardeşim Takmıorum Kafama Böyle Bebeleri Kendi Derdimlemi Ugraşim Bunlamı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sybercomp

    sgk git gelirim yok dersen bağlatıyorlar.

    Alıntıları Göster
    Sgk Ya Başvurdum Onlarda Bişey Yapmadı Dardana Edip Gönderdiler Yapacak Birşey Yok Milletin Dini İmanı Para Olmuş .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyuboo1 -- 8 Kasım 2018; 19:54:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmuMaster

    Tutamayacağınız yeminler etmeyin.

    "Hekim apollon aesculapions, hygia panacea ve bütün tanrı ve tanrıçalar adına!... and içerim, onları tanık ve şahit tutarım ki, bu andımı ve verdiğim sözü gücüm kuvvetim yettiği kadar yerine getireceğim. Bu sanatta hocamı, babam gibi tanıyacağım, rızkımı onunla paylaşacağım. Paraya ihtiyacı olursa kesemi onunla bölüşeceğim. Öğrenmek istedikleri takdirde onun çocuklarına bu sanatı bir ücret veya senet almaksızın öğreteceğim. Reçetelerin örneklerini, ağızdan bilgileri şifahi malumatı ve başka dersleri evlatlarıma, hocamın çocuklarına ve hekim andı içenlere öğreteceğim. Bunlardan başka bir kimseye öğretmeyeceğim. Gücüm yettiği kadar tedavimi hiçbir vakit kötülük için değil, yardım için kullanacağım. Benden ağı ( zehir ) isteyene onu vermeyeceğim gibi, böyle bir hareket tarzını bile tavsiye etmeyeceğim. Bunun gibi gebe bir kadına çocuk düşürmesi için ilaç vermeyeceğim. Fakat hayatımı tertemiz bir şekilde kullanacağım. Bıçağımı mesanesinde taş olan muzdariplerde bile kullanmayacağım. Bunun için yerimi ehline terk edeceğim. Hangi eve girersem gireyim, hastaya yardım için gireceğim. Kasıtlı olan bütün kötülüklerden kaçınacağım. İster hür ister köle olsun erkek ve kadınların vücudunu kötüye kullanmaktan mazarrattan sakınacağım. Gerek sanatımın icrası sırasında, gerek sanatımın dışında insanlarla münasebette iken etrafımda olup bitenleri, görüp işittiklerimi bir sır olarak saklayacağım ve kimseye açmayacağım. Vegrorum arcana visa, audita intellecta nemo eliminet."

    "Tıp fakültesinden aldığım bu diplomanın bana kazandırdığı statü,hak ve yetkileri kötüye kullanmayacağıma, hayatımı insanlık hizmetlerine adayacağıma,hastalarımı memnun edeceğime, insan hayatına mutlak surette saygı göstereceğime,mesleğim dolayısıyla öğrendiğim küçük sırları saklayacağıma, hocalarıma ve meslektaşlarıma saygı ve sevgi göstereceğime dil,din, milliyet, cinsiyet,takım, ırk ve parti farklarının görevimle vicdanım arasına girmesine izin vermeyeceğime, mesleğimi dürüstlükle ve onurla yapacağıma namusum ve şerefim üzerine yemin ederim."
    hicbir doktor hastasini geri cevirmek istemez ama malesef sigortasi yoksa bakamaz ( bakmaz degil bakamaz). Acile gidebilir konu sahibi, yardimci olabilirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.