Şimdi Ara

Yazıklar olsun ne hale getirdiniz ipad miniyi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha çıkalı 1 sene olmamış cihaz iphone 4ten daha kötü oldu ipad 2 gibi 3 sene önce çıksa ve 3 senedir kullansam bişey demiyecrğim daha 1 yıl olmadı 1 yıl.Cihaz ios 7 ile birlikte kasım kasım kasılıyor internete girmekten başka birşey yapamıyorum ki internet bile günde 2 defa çöküyor ayrıca youtubeda 1080pde sürekli donmalar takılmalar 360a düşürüyorum yine aynı!Oyunların çoğu çöküyor limbo indirdim sürekli çöküyor her açtığımda, bir kaç dakika oynasam bile sonu yine çöküyor.Gta san andreas zaten hak getire sürekli takılıyor bir süre sonrada çöküyor.Angry birds go zaten oynayamadan çöktü.Angry birds oynayayım dedim onda bile takılmalar.Böyle stabillik batsın bu nedir ya ios 6da da çökmeler olmasına rağmen en azından kasılmıyordu cihaz 7 ile iyice gitti.Ben 1 güncelleme yaptıktan sonra kasan cihazın stabilliğini ne yapayım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam birde temiz restore çekip deneyin derim.
  • İphone kullanıyorum. Pişmanım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İddialarızı cihazının jailbrealsiz olduğunu da gösterip bir videoya çekin ve apple a iletin. Size kısa bir süre içinde dönüş yapılacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İOS 7.1 i bekleyin yukleyin ve ondan sonra cihazin tadini cikarin.

İphone 4'um de 7.0.4 var gayet iyi calisiyor sizin cihazdada sikinti olabilir

• Ben burda cok soyledim a5 islemcili cihaz almayin diyen ama millet inat etti simdi goruyoruz ipad mini i4s ne halde olacagi buydu.

• Ateist At kullanıcısına yanıt
    o kadar söylememe rağmen güncelleme yapıyorsunuz kaç kere söyledik güncelleme yapmayın diye yazılanlara kulak asmazsanız böyle olur zorununuz ne de güncelleme yapıyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

İddialarızı cihazının jailbrealsiz olduğunu da gösterip bir videoya çekin ve apple a iletin. Size kısa bir süre içinde dönüş yapılacaktır.

• bende kullanıyorum ama tabi sadece nette gezmek için.işlemcisi zayıf 1080p resmen kasım kasım kasılıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.