Şimdi Ara

YAZIK , ÇOK YAZIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • avrupa fatihi galatasarayımızı ne hale getirdiler, zamanında fener yönetimlerine gülerdik takımı berbat ediyorlar diye , şimdi onlardan beter olduk , daha 5 6 sene öncesine kadar galatasarayın bir ruhu , kendine özgü bir sistemi vardı , hangi yabancı gelrse gelsin , direk uyum sağlar 40 yıllık galatasaraylı gibi oynardı , şimdi yıldızda getirsen barosla , kewel den başka hepsi boş , rejkardın ne yapmak istediği belli değil böyle zayıf bir rakibe bile 3 tane ön liberoyla oynuyor , üçüde birbirinden kazma , inanmak mümkün değil böyle adamların ne işi var bu takımda , altyapıdan canerle cumhuru oynat bunlara 5 basar. artık hiç umudum kalmadı benim ve daha bu yönetim 1,5 sene galatasarayın başında , çokkkkk zorrr.



  • ayhan + barış + m.sarp = bu adamların olmuyacagı gecen seneden bellı degılmıydı ama yonetım bı tanesını bıle yollamadı.
    yanlarına bıde gana alındı oda formsuzmudur nedır oda oylesıne sallıyor durumu. yanı anlasılan bu senede bosa gecıcek galatasaray ıcın.
    yonetım anlayısının degısmesı gerekıyor. rıjkaard'ın ısteklerı yapılmıyor adamda bu ucluden bısıler denıyor elınde kaynak yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.