Şimdi Ara

Yazıcıyı Seçerek Yazdır Diyorum Fakat Kuyruğa Girmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, HP Deskjest 2060 yazıcısını yıllardır sorunsuz şekilde kullanmaktayım. Bugün Word dosyasını yazdırırken Yazıcı Online ve Hazır görünmesine rağmen yazdır diyince çıktı alamıyorum. Normalde Yazdırılıyor... sorunu yaşanırdı bazen fakat onu bilgisayarı kapatıp açıp çözebiliyordum. Tüm Hp sürücülerini silip tekrardan denedim yine de bu sorunu çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

    :)

    Yazıcıyı Seçerek Yazdır Diyorum Fakat Kuyruğa Girmiyor







  • Yazıcı donanım ve bağlantı sorunlarını otomatik olarak teşhis etmek ve çözmek için HP Print and Scan Doctor uygulamasını indirin ve çalıştırın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 14 Ocak 2021; 11:16:19 >
  • Yanıtınız için teşekkürler. Bunu da denedim. Sadece renkli kartuş yok hatası aldım. Siyah beyaz kartuşta bir problem yok. Yazdırırken zaten siyah beyazı seçiyorum. Ek olarak şöyle bir şey yaşandı. HP Print Scan Doctor'dayken test sayfası yazdırabildim. Ardından PDF yazdırmayı denedim yine yazdırabildim. Sanırım sorun Word'le ilgili ancak Orijinal sürüm kullandığım için oradada Word'le bağlantılı bir sorun olabileceğini düşünmüyorum.

  • notepad açıp ordan yazdırmayı deneyin


    birde denetim masası program ekle kaldır ordan office programına bir kere tıklayıp yukarda "değiştir" seçeneği çıkacak ona tıklayıp office onarım çıkacak birde onu deneyin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 14 Ocak 2021; 21:49:52 >
  • Sorun dediğiniz office onarım yoluyla çözüldü. Teşekkür ederim :) KONU KİLİT

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.