Şimdi Ara

Yazıcımdan duman çıkıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
9.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 ay önce aldığım HP 1010 lazer yazıcımdan artık her baskı yapmamda kağıtla birlikte duman çıkıyor. Baskıda bir sorun yok, gayet net. Sizce neden olabilir?

• duman mı ve hala çalışıyor..

Sen biran önce servisine götür bence o yazıcının bir ayağı çukurda
  • merhaba,

yazıcının kapasitesinden fazla miktarda baskı aldıysan eğer bormal.. bir günde yüzlerce baskı almış isen bu durumla karşılaşılması normal..
  • quote:

Orjinalden alıntı: e_ak100

merhaba,

yazıcının kapasitesinden fazla miktarda baskı aldıysan eğer bormal.. bir günde yüzlerce baskı almış isen bu durumla karşılaşılması normal..

Duman çıkması normal mi sence
  • Duman mı çıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

Duman mı çıkıyor.

yok "Mor ve Ötesi" çıkıyo adam duman yazmış işte

Bende duymuştum lazer yazıcılarda aşırı derecede baskı alınca olduğunu...
    Yinede her tarafı sis kaplıyosa servise danışmanda fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpress -- 17 Haziran 2006; 1:47:39 >
  • Bu ara model HP 1020 imiş. Yoğun kullanılmadı. Kağıt çıkarken duman da çıkıyor. Etrafı sis kaplamıyor.
    İlkin içinde toz birikmiştir, baskı sırasında onu yakıyordur ya da ince kağıtlarda yapıyordur diye düşünmüştüm ama, ikisi de değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizim işyerinde de arkadaşların dediği gibi üstüste çıktı alınınca (o yazıcıya 3-4 bilgisayar bağlıydı ve bazen hepsi aynı anda çıktı alıyordu.) duman daha doğrusu buhar çıkıyordu. Ben de birgün saf saf gittim hp'nin yanına çıktı almak için bir baktım alet sanki buharlı ütü etrafımdakilere baktım onlar için herşey normaldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3Dozer

bizim işyerinde de arkadaşların dediği gibi üstüste çıktı alınınca (o yazıcıya 3-4 bilgisayar bağlıydı ve bazen hepsi aynı anda çıktı alıyordu.) duman daha doğrusu buhar çıkıyordu. Ben de birgün saf saf gittim hp'nin yanına çıktı almak için bir baktım alet sanki buharlı ütü etrafımdakilere baktım onlar için herşey normaldi

Hem 1010 hemde 1020 kullandım çalıştığım yerde, yoğun baskı için kullandık ama hiç duman çıkmamıştı bence bi terslik var yau

• HP Teknik destek hattı filan gibi bir yerle görüştüm. Buhar çıkıyorsa normaldir, dediler. Önceden yoktu, dedim. Demek ısı olayı artmış yine normal, dediler. Pek buhar değil, kokusu, rengi filan olan bir duman, dedim. Aslında bunu da normal olduğunu düşündüler ama servise götürün, dedi. Servis Kağıthanedeymiş. Gitsem hemen yapıp vermeyeceklerinden eminim. İst'da trafiğinde Kağıthane'ye iki kez gidilir mi yahu! Vazgeçtim kullanmaya devam edeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hesheit

HP Teknik destek hattı filan gibi bir yerle görüştüm. Buhar çıkıyorsa normaldir, dediler. Önceden yoktu, dedim. Demek ısı olayı artmış yine normal, dediler. Pek buhar değil, kokusu, rengi filan olan bir duman, dedim. Aslında bunu da normal olduğunu düşündüler ama servise götürün, dedi. Servis Kağıthanedeymiş. Gitsem hemen yapıp vermeyeceklerinden eminim. İst'da trafiğinde Kağıthane'ye iki kez gidilir mi yahu! Vazgeçtim kullanmaya devam edeceğim.

Hocam ben okmeydanında hp destek merkezinde stajerliğe başladım.Sorarım olmazsa.Ayrıca kağıthane de nerde teknik servis benim bildğim bi erenköy de war bi de okmeydanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: thispotkey

quote:

Orjinalden alıntı: hesheit

HP Teknik destek hattı filan gibi bir yerle görüştüm. Buhar çıkıyorsa normaldir, dediler. Önceden yoktu, dedim. Demek ısı olayı artmış yine normal, dediler. Pek buhar değil, kokusu, rengi filan olan bir duman, dedim. Aslında bunu da normal olduğunu düşündüler ama servise götürün, dedi. Servis Kağıthanedeymiş. Gitsem hemen yapıp vermeyeceklerinden eminim. İst'da trafiğinde Kağıthane'ye iki kez gidilir mi yahu! Vazgeçtim kullanmaya devam edeceğim.

Hocam ben okmeydanında hp destek merkezinde stajerliğe başladım.Sorarım olmazsa.Ayrıca kağıthane de nerde teknik servis benim bildğim bi erenköy de war bi de okmeydanı

Teşekkür, çok memnun olurum. Okmeydanı ile Kağıthaneyi karıştırmış olmasınlar? Adres şöyle: Talat Paşa M. Akçalı S. No. 3. Zaten buranın telini filan vermediler. Oraya getirseniz de bizden (4440307 nolu telden) takip edeceksiniz filan dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesheit -- 19 Haziran 2006; 17:49:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: robotech

quote:

Orjinalden alıntı: 3Dozer

bizim işyerinde de arkadaşların dediği gibi üstüste çıktı alınınca (o yazıcıya 3-4 bilgisayar bağlıydı ve bazen hepsi aynı anda çıktı alıyordu.) duman daha doğrusu buhar çıkıyordu. Ben de birgün saf saf gittim hp'nin yanına çıktı almak için bir baktım alet sanki buharlı ütü etrafımdakilere baktım onlar için herşey normaldi

Hem 1010 hemde 1020 kullandım çalıştığım yerde, yoğun baskı için kullandık ama hiç duman çıkmamıştı bence bi terslik var yau

Hocam bir olasılık en son aklıma gelen ısınmadan dolayı kullanılan kağıdın tipine göre buhar yapması olabilir. Duman farklı, buhar farklı; alet yanar duman çıkar, sıcaklıktan dolayı kağıt nem yapar o da buharlaşırsa diye düşünüyorum. Benim 1010'da şahit olduğum baya bay buhardı, duman değildi. İkisi farklı şeyler...

• merhaba,

bunu bütün makineler özellikle bu aylarda yapabilir nemden dolayı. kağıtlar nemlenir ve fiksajdan geçerken makine duman atabilir. tabi bu dolum tonerden de kaynaklanabilir. toner kusma yaptıysa nemlenir ve makinenin ısısıyla buhar atabilir.
    ama yok bu buhar değil duman diyorsa o zamanda makineye böcek kaçmış olma ihitmali var.
    makineyi HP servisine götürürsen en az 1 hafta unut.
  • Dolum tonere fazla toz basmışlarsa onu atyor olabilir ama çıktı kalitesinin de kötü olması lazım o zaman.
  • O yazıcıdan arkadaşımdada vardı. Ondanda çıkıyordu duman. Hala kullanıyor. Bi sorun olmadı diye biliyorum.
  • Bu öyle anlatmayla olucak birşey değil bence direk servise götür bu arada yazıcı kaç yıllık ve günlük ne kadar baskı yapıyorsunuz lazerler aşırı ısındıklarında ve peşpeşe yüzlerce baskı yaptığın zaman sadece çok az bi duman çıkarır ve son birşey daha artık onunda korsanı olduğu için soruyorum tüpleri orjinal mi? değilse buda yapabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadak

merhaba,

bunu bütün makineler özellikle bu aylarda yapabilir nemden dolayı. kağıtlar nemlenir ve fiksajdan geçerken makine duman atabilir. tabi bu dolum tonerden de kaynaklanabilir. toner kusma yaptıysa nemlenir ve makinenin ısısıyla buhar atabilir.
    ama yok bu buhar değil duman diyorsa o zamanda makineye böcek kaçmış olma ihitmali var.

doğru, katılıyorum arkadaşa... bu sebeplerden dolayıdır duman veya buhar çıkması
  • Benim de tespit edebildiğim nemden ötürü yapıyor. Arada geçen sürede daha kuru bir iklimin olduğu bir yere taşındım, yeni kağıt aldım duman/buhar geçti. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: e_ak100
    quote:

Orjinalden alıntı: sadak
    merhaba,

doğru, katılıyorum arkadaşa... bu sebeplerden dolayıdır duman veya buhar çıkması

• okadar hor kullanma hararet yapmış belli
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.