Şimdi Ara

Yazıcı Tavsiyesi Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pek fazla ihtiyacım olmadığı için şimdiye kadar yazıcı almadım. Fakat parlak fotoğraf kağıtlarına kaliteli resimler basan yazıcılar olduğunu duydum. Bende artık fotoğrafçılara bir dolu para vermektense bilgisayarımdaki fotoğraflarımı kendim basmak istiyorum. Bu konuda bana yardım edebilirseniz çok memnun olurum. Acaba hangi marka-model veya ne özelliklerde bir yazıcı benim işim görür? Tabi toner doldurma ve orjinal yedeğini bulma konusunda sıkıntı yaşamamakta benim için önemli. Şimdiden teşekkürler.

• Samsung CLP-300

YAZMA

Hız(S/B) * A4'te 17 ppm'e kadar
    Hız(Renkli) * A4'te 4 ppm'e kadar
    Çözünürlük 2400 x 600 dpi'a kadar etkili çıktı
    İlk Çıktı Süresi (S/B) 14 sn
    İlk Çıktı Süresei (Renkli) 26 sn
    KONTROL

İşlemci Samsung CHORUSm 300 MHz
    Hafıza 32 MB (Maks. 32 MB)
    Emülasyon SPL-C (Samsung Renkli Yazıcı Dili)
    Arayüz USB 2.0
    Font Windows fontları
    Renk Profili ICC Teknolojisi
    OS Uyumluluk Windows 98/Me/2000/XP/2003, Various Linux OS including Red Hat 8.0~9.0, Mandrake 9.2~10.1, SuSE 8.2~
    KAGIT KAPASITESI

Giriş Kapasitesi ve Tipi 150-sayfa Kaset Tepsisi
    Çıktı Kapasitesi ve Tipi 100-sayfa Yüz Aşağı
    Dubleks Manual
    Medya Boyutu 76 x 127 mm (3" x 5") ~ 216 x 356 mm (8.5" x 14")
    Özel Medya Zarf, Etiket, Kart stoğu, Slayt
    GENEL

Net Boyut (W x D x H) 390 x 344 x 265 mm ( 15.4" x 13.5" x 10.4" )
    Paket Boyutu (W x D x H) 591 X 465 X 420 mm ( 23.3" x 18.3" x 16.5" )
    Tonerli Ağırlık 13.6 kg (30.0 lbs)
    Paket Ağırlığı 17 Kg (37.5 lbs)
    Gürültü Seviyesi 48 Dba'dan az (Renkli Yazma) 49 dBA'dan az (S/B Yazma) 35 dBA'dan az (Standby)
    SARF

Siyah Toner Kartuşu 2,000 A4 sayfa (1,500 sayfa Başlangıç Toneri)
    Sarı/Magenta/Cyan Toner Kartuşu 1,000 A4 sayfa (700 sayfa Başlangıç Toneri)
    Görüntüleme Ünitesi Yaklaşık 20,000 siyah sayfa (12,500 renkli sayfa)
    Transfer Kayışı N/A
    Atık Toner Kutusu Yaklaşık 5,000 siyah sayfa (1,250 renkli sayfa)

Ben bu yazıcıyı size tavsiye ediyorum.Toner dolumu kolaydır ama her bir renk için ayrı chipler takmanız lazım.Dolum işiyle uğraşamam derseniz AKSEL(Printpen) firmasında muadil ürünü gayet cüzi bir fiyata bulunmaktadır.

• Teşekkür ederim, bunu düşünececeğim.
  • fotoğrafçıda fotoğraf çıkartmak daha ucuzdur benden söylemesi.
  • Canon Pixma MP-630 aldım. Süper cihaz verilen parayı sonuna kadar hakediyor.
    Dolabilen kartuş seti var piyasada (Yeni çıkmış)

Fiyat olarak en uygun (218TL) Vatan Bilgisayarda buldum ve oradan aldım.
  • Merhabalar,

Çok kaliteli fotoğraf baskıları olan bir yazıcı almışsınız, tebrik ediyorum.

Firmamızın müşterileri arasında aynı baskı teknolojisini kullanan Canon Pixma ip4600 yazıcı ve dolum kartuşlarını kampanya paketi olarak sattığımız ve çok memnun olan profesyonel fotoğrafçılar bulunmakta.
    (fotoğrafçılar çok fonksiyonlu ürünleri özellikle istemiyor ve ip4600 model talep ediyorlar. Bu yazıcı piyasada çok az sayıda firmanın stoklarında bulunuyor ve firmamızda kampanya paketleri kapsamında satılıyor.)

Satın aldığınız yazıcı için size dolum kartuşlarımız ve kampanya paketlerimizi sunmak istiyorum:

>> Canon PGI 520 CLI 521 Serisi 5 li Otoreset Kolay Dolum Kartuşları (GoldOfis Marka) >>

>> Canon PGI 520 CLI 521 Serisi 5 Li Otoreset Kolay Dolum Kartuşları + 5 Renk Mürekkep Kampanya Paketi (GoldOfis Marka) >>

>> Canon PGI 520 CLI 521 Serisi 5 Li Otoreset Kolay Dolum Kartuşları + 2 x 5 Renk Mürekkep Kampanya Paketi (GoldOfis Marka) >>

>> Canon PGI 520 Serisi Otoreset Kartuş + Sürekli Besleme Sistemi ( 5 x 120 ml. ) + 5 Renk Mürekkep Kampanya Paketi >>

Lütfen herhangi bir ihtiyacınız olduğunda iletişim bilgilerimizi veya uygun olduğunda online destek sistemimizi kullanarak bize ulaşınız.

Saygılar
    Kartus.Web.TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KartusWebTR -- 29 Temmuz 2009; 13:46:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cool111

fotoğrafçıda fotoğraf çıkartmak daha ucuzdur benden söylemesi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni yazıcı önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Poster İçin Yazıcı Tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KartusWebTR

Merhabalar,

Çok kaliteli fotoğraf baskıları olan bir yazıcı almışsınız, tebrik ediyorum.

Firmamızın müşterileri arasında aynı baskı teknolojisini kullanan Canon Pixma ip4600 yazıcı ve dolum kartuşlarını kampanya paketi olarak sattığımız ve çok memnun olan profesyonel fotoğrafçılar bulunmakta.
    (fotoğrafçılar çok fonksiyonlu ürünleri özellikle istemiyor ve ip4600 model talep ediyorlar. Bu yazıcı piyasada çok az sayıda firmanın stoklarında bulunuyor ve firmamızda kampanya paketleri kapsamında satılıyor.)

Satın aldığınız yazıcı için size dolum kartuşlarımız ve kampanya paketlerimizi sunmak istiyorum:

>> Canon PGI 520 CLI 521 Serisi 5 li Otoreset Kolay Dolum Kartuşları (GoldOfis Marka) >>

>> Canon PGI 520 CLI 521 Serisi 5 Li Otoreset Kolay Dolum Kartuşları + 5 Renk Mürekkep Kampanya Paketi (GoldOfis Marka) >>

>> Canon PGI 520 CLI 521 Serisi 5 Li Otoreset Kolay Dolum Kartuşları + 2 x 5 Renk Mürekkep Kampanya Paketi (GoldOfis Marka) >>

>> Canon PGI 520 Serisi Otoreset Kartuş + Sürekli Besleme Sistemi ( 5 x 120 ml. ) + 5 Renk Mürekkep Kampanya Paketi >>

Lütfen herhangi bir ihtiyacınız olduğunda iletişim bilgilerimizi veya uygun olduğunda online destek sistemimizi kullanarak bize ulaşınız.

Saygılar
    Kartus.Web.TR

Sn. Kartus.web.tr yetkilisi,

Ben başka bir yerden otoreset kartuş tk. ve mürekkep almıştım. Dolum yapıp kullanmaya başladığımda renklerin orj. renkleri tutmadığını farkettim.
    Firma yetkilisiyle görüştüğümde bu mürekkeplerin daha önceki seride kullanıldığı (MP-610) bu seriyede uygun olacağını düşünerek yeterince deneme
    yapmadan müşterilere gönderilmiş. Bu seri için olan mürekkeplerin yakında geleceğini ve gönderilen mürekkeplerin değiştirileceğini söyledi yetkili.

Sizdeki mürekkeplerin durumu nedir? Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

Hayırlı işler dilerim.

• Merhabalar,

Sattığımız mürekkepler ile ilgili olarak şu ana kadar bu tür bir şikayet almadık.

Herhangi bir uyumsuzluk olması da mümkün değil, ancak renk seti her firmada farklı olabiliyor ve bazı firmalardan bu tür şikayetler olduğunu duymuştuk.

Bu model için sattığımız kartş ve mürekkepleri profesyonel fotoğrafçılardan bile kullananlar var ve memnun olduklarını beyan ettiler. Dolayısıyla hiç bir sorun olmadığını ve beğenildiğini söyleyebilirim.

Saygılar
    Kartus.Web.TR
  • merhaba arkadaşlar..ben de bugun canon mp620 siparişi verdim hepsiburadadan...bir şey öğrenmek istiyorum bazı forumlarda da okudum...gri renk kartuşunun olmaması sizce foto baskı yaparken büyük bir eksiklik midir? ne kadar fark eder fotografçılardaki çıkardığımız resimlerden çok farklı olur mu? bir de bunların kartuş dolumu foto kağıdı masrafları sizce ne kadar tutar...teşşekkürler...saygılar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yogarock -- 18 Ekim 2009; 1:23:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.