Bildirim
YAZICI SORUNU.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
15 liraya renkli. 10 liraya siyah dolduruluyordu ama ben şu setli yazıcıdan aldım 2 senedir kullanıyorum. Siyah bitmişti 10 liraya aldım onu da. Mürekkepler gerçekten güzel. Çıkar çıkmaz elimle denedim hemen kurumuştu.
60-100 lira arası normal yazıcı fiyatından yüksek oluyor doğal olarak ama baya kârlı.
http://www.bitmeyenkartus.com.tr/BITMEYEN-KARTUS-MONTAJLI-YAZICILAR,LA_226-2.html#labels=226-2
Ayrıca siteye biraz göz at yazıcına göre dolum seti bulabilirsin. Ucuza gelir. Bilgisayarcılara bulaşma insanı dolandırıyorlar buradan dolum seti al 15-20 liraya ucuza gelir. Canlı destek var sorabilirsin yazıcına uygun mürekkebi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 5 Aralık 2012; 18:11:27 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı