Ben de hp2620 model yazıcı var. Bir süredir kullanmadım. Şimdi basmak istediğimde basamıyor. Kartuş tıkanmıştı, suda bekletip açtım. Sonra test sayfasını yarım yamalak basıyor ama tekrar test istediğimde gene silikleşip basmamaya başlıyor. Kartuşun ucunu peçeteye sildiğimde mürekkep geliyor, yani açık gibi. Sorun nedir sizce? Yeni kartuşlar epey pahalı olduğundan çözebileceğim sorunsa çözmek isterim. |
Yazıcı siyah mürekkep basamıyor

-
-
Merhaba,
Sorun mürekkep kartuşunuzda olabileceği gibi, muhtemelen yazıcınızın kartuş kafasıda tıkanmış olabilir.
Aşağıdaki ürünü şiddetle tavsiye ederim, defalarca kez aynı model yazıcıda kullandım ve işe yaradı. Denemenizi öneririm.
-
Bu kartuşlar için güzel ürünmüş.
Peki yazıcıdaki kafa tıkanmışsa nasıl temizleyebilirim?
-
Bu bahsettiğim ürün zaten yazıcı kafası için kullanılıyor.
Kartuş için değil..
-
"Kurumuş Kartuşlar için Kafa Açıcı Solüsyon Seti" diyor.
Nasıl kullanılıyor bu? L şeklinde olan parçayı mı yazıcı içine koyuyoruz?
-
Geç geri dönüşüm için üzgünüm.
Mantık aynı aslında, aşağıda yeni bir link bırakıyorum.
www.bitmeyenkartus.com.tr
100 ml. ''NOZZLE MAN'' TIKALI KARTUŞ ve KAFA AÇICI SOLÜSYONhttps://www.bitmeyenkartus.com.tr/urun/100-ml-nozzle-man-tikali-kartus-ve-kafa-solusyon -
kafayı nemli bez ile sildiysen yeterli kartusunu yeniden doldur sorun kartuşunda kafa ile boşa uğraşma.
-
Mürekkep dolum seti aldım, temizleme solusyonu falan da geldi.
Ben siyah kartuşa 5ml mürekkep ekledim ama hala basmıyor. Printer siyah kartuşu hala boş olarak görüyor. Ama ucunu peçete ile silince mürekkep geliyor.
-
Başlık temizlemeyi de yaptım ama sonuç değişmedi.
Şırınga ile mürekkep ekleyince kartuş tekrar dolu gözükmüyor mü? Normalde tekrar dolu gözükmesi gerekiyorsa sorun burada olabilir.
Benzer içerikler
- img dosyası açma
- yazıcı geçmişi görüntüleme
- kısıtlanmış wifi nasıl düzeltilir
- bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var
- bilgisayar uyku modundan çıkmıyor
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- oem açılımı nedir
- bağlantı sıfırlandı hatası
- internetim çok yavaş
- windows 10 ekran görüntüsü alma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X