Şimdi Ara

yazıcı mürekkebi nasıl doldurulur bilen varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben yazıcımın kartuşunu doldurmak istiyorum ama ne tür bir mürekkep kullanacağımı bilmiyorum daha önce normal dolma kalem mürekkebi ile doldurdum fakat bu sefer kartuşun ucundan sürekli mürekkep sızıyor yazıcımın markası lexmark ne yapmam lazım bana bir akıl verebilirseniz çok sevinirim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halithan -- 18 Mart 2005, 16:39:06 >

• naptın sen........dolma kalem mürekkebi ile mi doldurdun. afferin yav nasıl becerdin o işi valla bravo

• vereceksin dolum yapan yere doldurup verecek sana
  • Yazıcı kartuşlarında kullanılan mürekkep, normal mürekkepten çok farklıdır. Bence sen o kartuşu yetkili bir servise götür ve olayı anlat. Büyük ihtimalle, doğru mürekkeple tekrar doldurulduktan sonra kullanabilirsin. Ama kartuş uçmuş da olabilir.

EDIT: Ayrıca kartuş dolumu makinalar tarafından yapılr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBAGCI -- 18 Mart 2005, 18:31:49 >
  • valla helal olsun ama bazı sorularım var sana
    1 mürekkebi nasıl kartusun içine koydun
    2 doldurdugun kartusla hiç sayfa bastınmı
    3 kalite nasıldı
  • ben ıstampa mürekkebi ile doldudum. tıkırtıkır yazdı.
  • Ben 15 yılı aşkın, hep kendim dolduruyorum. 3 veya 4 doldurmadan sonra gözenekler tıkanıyor ve renkli resimlerde çizgiler oluşuyor. Anlıyorumki yeni kartuşa ihtiyaç var ve alıp bir tane epey bir kullandıktan sonra ( Bitince ) tekrar doldurup kullanıyorum.

Bu işlemi Ejenksiyon ile gayet rahatlıkla yapabilirsiniz. Doldurduktan sonra boya sıktığınız deliği hava almayacak şekilde kapatmalısınız. Aksi halde boya akıtır.!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KitapGibi

Ben 15 yılı aşkın, hep kendim dolduruyorum.

15 yıl ilginç...
  • quote:

Orjinalden alıntı: out

quote:

Orjinalden alıntı: KitapGibi

Ben 15 yılı aşkın, hep kendim dolduruyorum.

15 yıl ilginç...

• 15 yıl biraz abartı olmuş sanki evet
  • Gayet normal arkadaslar 8 sene once fizik hocam da ayni taktigi uyguluyordu, yani kendi dolduruyordu ustelik hastehanelerde kullanilan enjektorlerle dolduruyordu, bir kac denemeden sonra tam kaliteye kavusmustu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fade -- 19 Mart 2005, 5:31:31 >
  • Elinizi Gözünüzü Boyamaya Deymez Verin Adamlar Yapsınlar İşlerinide Para Kazansınlar...
  • bazı kartuşlar makine ile dolduruluyor (45a 15 d) gibi yüyük kartuşları
    29 a 27a 56a gibi küçük kartuşlarda enjektör ile dolduruluyor su bazlı mürekkep ile
    nereden biliyorum.....?
    çünkü bende dolduruyorum ve satıyorum
  • kardeş cok teşekkür ederim senin dediğin yontem sorunumu halletti zaman ayırdığın ve ilgilendiğin için tekrar teşekkür ederim normal selo bantla yapıştırdım oldu saolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue
    15 yıl biraz abartı olmuş sanki evet

1. 1977 den bu yana bilgisayar kullanıyorum.
    2. 1979 da da püskürtmeli yazıcı aldım.
    3. Sanıyorum bu yıllarda sizler doğmamıştınız.! Veya Bilgisayar Türkiye'de yoktu, varsada sizler çocuktunuz ve bilgisayar nedir bilmiyordunuz.!!
    4. Sizlere yalan söylemek mecburiyetinde değilim.!!
    5. Önce kişiliğim hakkında bilgi edinin ve ondan sonra beni eleştirin.!
    6. Yalancı durumuna getirilmem veya sokulmam beni oldukça üzdü gençler.
    7. Ben belki burada çoğunuzun DEDE'si yaşında bir şahsiyetim. Belki içinizde benim torum yaşında kişiler mevcut.!
    8. Yazdıklarınızı cahilliğinize veriyor ve araştırmadan böyle suçlamaları yapmamanızı tavsiye ediyorum..

Hepinize başarılar ve iyi günler olsun.. Ama bilgisizce değil...

• sayın kitapgibiye aynen katılıyorum.bilinmeyen bir konu hakkında olumsuz yargıya varmak iyi değil bencede.TEŞEKKÜRLER KİTAPGİBİ
  • benim bildiğim bazı kartuşların makine ile doldurulması gerekiyor çünkü makine havasını alıyor ve kartuşun mürekkep akıtmasını önlüyor

(not = Ben 10 yıldır bilgisayar kullanırım ve 10 yıl önce de püskürtmeli yazıcı gördüğümü hatırlamıyorum . buna dayanarak 15 yıl abartı olmuş dedim. ayrıca bir konu hakkında yorum yapmak için de bilgisayarın tarihini ve forumdaki üyelerin kişiliği araştırmak zorunda değilim )
  • Türkiye'de varmıydı bilmiyorum ama Almanyada 1975 yılından bu yana Püskürtmeli var dostum. ( Siyah Beyaz olarak.)
    İlk püskürtmeli yazıcılar çıktığında kartuşları CEVİZ büyüklüğünde ve kalın BALON lastiğine benzer bir lastikti ve bunu doldurmak için boya firmasının birlikte verdiği gayet ince bir ENJEKTÖR ile doldururduk/doldururdum. Enjektör hâlâ evde duruyor istersen sana postalayabilirim.

quote:

benim bildiğim bazı kartuşların makine ile doldurulması gerekiyor çünkü makine havasını alıyor ve kartuşun mürekkep akıtmasını önlüyor
    Diyorsun sevgili blue.!
    Evet bir yerde çok haklısın ama o havasını alma falan hepsi bahane, yani para tuzağı bunlar.
    Ben dolduruyorum diyorum bana neden inanmıyorsunuz bunu anlamakta zorluk çekiyorum doğrusu.!
    İzmir'de oturan varsa getirsin Kartuşunu yanında doldurayım ve nasıl yaptığımıda görsün, öğrensin ondan sonrasını kendisi yapsın.
    Bundan daha net bir açıklama olmayacağını sanıyorum...
    Kolay gelsin...

• eleştiri olur ama kişiliğe yada adamın bilgisine lütfen saygılı olalım.
  • arkadaşlar dıkat ettım sorunumu duzgunce cvplayan bır tek kıtap gıbı vardı sızler sadece elestrı yapıorsunuz ben sıze soluorum kıtap gıbının dedıgı yontemı denedım ve oldu hangınız bunu bılıorduki şimdi adamı elestrıorsunuz bence eleştrı yapmanın da bı sınır yada şekli vardır hakssızsınız arkdaslar adam bence doru soluor cunku kımsenın bılmedıgı seyı bıldı bu kadar bılgısı olmasa bunu bılemesdı haksızlık etmeyelım lutfen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.