Şimdi Ara

Yazıcı Kartuş Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP 3745 yazıcımın siyah kartuşunu dolum seti ile doldurdum. Yazı karakterleri 12 ve aşağısı olunca bazı satırlar normal, bazı satırlar silik çıkıyor. Elimdeki diğer kartuşu da denedim sorun aynı. Kartuşları dolum talimatına göre doldurdum ve temizledim. Sorun nerde olabilir?

• Dolum seti ile doldurulan kartuşların nozelleri (mürekkep kanalları) tam açılmaz. Basınçlı bir buhar yardımıya vakumlayarak ancak açabilirsiniz. Dolum işi yapanların genelde uyguladıkları bir methotdur.
  • Teşekkürler cevap için, ben de böyle birşey tahmin ediyordum ama nasıl yapıcam buhar işini
  • Bunu senin kendi imkanlarınla yapman zordur. Ama deniyebileceğin bir yol kartuşu, ocağın üzerinde yüksek ateşte kaynayan bir demliğin ağzından çıkan buhara 5-10 dk tut. Daha sonra Dolum setindenki aparat yardımıyla bi miktar mürkkebi boşalt. Daha sonra tekrar üstüne ilave yapabilirsin .
  • Aynı sorunu bende yaşadım Buhar işini boş ver işe yaramıyor, en garantili yöntem kartuşun kafasını sıcak suyun içinde bir dakika beklet. Sonra en yüksek dpi de bir sayfa yazdır. Açılmassa yine kaynar suya batır tabi sadece kartuşun kafasını. Tıkanıklık varsa mutlaka açılır. Açılmassa sorun kartuşdaki tıkanıklık değildir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.