Bildirim
YAZICI ALACAĞIM, TAVSİYE LÜTFEN
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
hp psc 1315 tavsiye ederim.. ..yaklaşık bir senedir kullanıyorum herhangi bir arızası olmadı. yazıcı,tarayıcı,fotokopi özelliği var.faks olayı yok
-
Alacaksan en iyisini al
OKI ML521
-
Arkadaşlar 1315 ile ml521 arasında dünyalar kadar fark var. birisi çok işlevli, birisi dot matris -
quote:
Orjinalden alıntı: oozkan
Alacaksan en iyisini al
OKI ML521
bence hp 1315-1410 veya epson 3650 den birini tercih etmelisin
-
Ben lazer al derim, nokta vuruşlular adamı kanser ediyor.
ama yedek toner fiyatlarını göz önünde bulundur. -
LEXMARK X1180
fax özelliği de var -
Arkadaşlar tavsiyeler için çok sağolun Ben biraz araştırdım epson cx 3650 hem kendi fiyatı hem mürekkep fiyatı açısından hp den daha uygun geldi üstelik hp 1315 teki bütün özelliklere de sahipmiş ayrıca kullanan bir arkadaş ta baya bi övdü şimdilik epson cx 3650 yi düşünüyorum ama yorumlarınıza hala açığım ilgilenenlere çok teşekkürler... -
hp 5740, teknosa da 99 ytl ye en düşük fiyat garantisi ile satılıyor. -
Arkadaşlar ben bugün çıktım biraz daha araştırdım bu epson cx 3650 lerin kartuşlarını Uşak'ta dolduran pek bir yer bulamadım. 1tane yer buldum onlar da epson sorun çıkarır diye lafı dolaştırıp hp yi tavsiye ettiler. Sadece onlar değil bugün dolaştığım bir çok yer hp yi tavsiye etti. epson larda kartuşu sıfır alırken ucuz, kampanya falan yapmışlar güzel ama her bittiğinde de sıfır alınmaz ki. hp nin 1410 modelini 170ytl'ye (2yıl garanti, ilk yıl çıkan arızalarda satan yer tarafından 1e1 değiştirilmek üzere) sordum. Üstelik hp 1410ların kartuşlarını nereden baksan en az 5defa falan doldurabiliyormuşuz. 1 kartuş doldurtmanın maliyeti de ortalama 5-6milyon falan. Ayrıca hp'nin muadil kartuşlarını 20milyon civarında bulabiliyormuşuz. epsonun muadillerinin 1 adeti ortalama:12 ytl.
yani 1hp muadil kartuş+5dolum:20ytl+25ytl:45ytl
epsonlarda dolum sorunlu olduğu için: 6epson muadil kartuş:72ytl
Genel bir özet yapayım:
EPSON CX-3650 FİYAT: 140YTL ORJ. KARTUŞ(4ADET):60YTL MUADİL KARTUŞ:48YTL DOLUM:PROBLEMLİ
HP 1410 FİYAT: 170YTL ORJ. KARTUŞ(1ADET):35YTL MUADİLKARTUŞ:20YTL DOLUM:MİNİMUM5KEZ
1DOLUM ORTALAMA:5YTL
EN UYGUN FİYATLI MAKİNE: EPSON CX-3650
ORJİNAL VE UCUZ KARTUŞ: EPSON CX-3650
EN KALİTELİ FOTO BASKISI: EPSON CX-3650
1YIL 1E1 DEĞİŞİM GARANTİSİ: HP 1410
RAHAT VE SORUNSUZ KARTUŞ DOLUMU: HP 1410
SORUNSUZ ÇALIŞMA: HP 1410 (BİLG.DA VE KARTUŞ DOLUM MERKEZLERİNDE GENEL KANI)
GENEL TAVSİYE: HP 1410
Sonuç:
Bu sabaha kadar EPSON CX-3650 almayı düşünüyorken şimdi HP 1410 a ciddi ciddi kafam yatmaya başladı
-
canon mp110 kullanıyorum ve çok iyi diyebilirim.Fiyatıda düşmüş.
78euro+kad. 3ü birarada. -
3650 bir set kartuşla birlikte al kafan rahat etsin -
canon olabilir -
bence hp al en kalitelisi o hp nin hangi türünü alcaksan mutlaka yazıcı tarayıcı fotokopi makinesi birarada olandan al -
quote:
Orjinalden alıntı: hightowerfrl
canon olabilir
Dostum imzandaki yazıcı EPSON RX425 YazıcıTarayıcıFotokopi neden Epson tavsiye etmedin ???
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X