Yazı yazmayı ve okumayı seven dostlar

-
-
edebiyatçı sanatçı adamsın hocam. seni kurcalar bozarlar bu forumda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisiedebiyatçı sanatçı adamsın hocam. seni kurcalar bozarlar bu forumda.
Sağ ol dostum; fakat yazdıklarımı daha fazla insana nasıl ulaştırabilirim?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ümit.KSağ ol dostum; fakat yazdıklarımı daha fazla insana nasıl ulaştırabilirim?
Alıntıları Gösterbilmiyorum hocam. dergilerde falan gönderilen yazıları paylaşabiliyorlar bazen. belki öyle bir şey bulursun. ya da güvendiğin bir projen varsa bir yayıneviyle konuşabilirsin.
-
Şiire bayıldım.
-
belli bir şiir platformu bilmiyorum, bence şiirlerini sesli okuyup paylaşabilirsen daha etkileşim şansın olabilir. mediumda yazılarını yayınlayabileceğin yerler var mesela "Türkçe Yayın" var başvuru yapabiliyorsun.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam şiiriniz modern şiir standartlarında bence gayet güzel. Ama ben hep kafiyelere, söz sanatlarına değer veren bir insan olduğum için bana pek hitap etmiyor bu tarz şiirler. Cemal Süreya okurken zevk alamıyorum mesela. Şiir bence üzerinde daha çok uğraşılması, okunurken ağır bir ahenk taşıması gereken bir tür. Tamamen benim fikrim bu tabii.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackfliowwHocam şiiriniz modern şiir standartlarında bence gayet güzel. Ama ben hep kafiyelere, söz sanatlarına değer veren bir insan olduğum için bana pek hitap etmiyor bu tarz şiirler. Cemal Süreya okurken zevk alamıyorum mesela. Şiir bence üzerinde daha çok uğraşılması, okunurken ağır bir ahenk taşıması gereken bir tür. Tamamen benim fikrim bu tabii.
Teşekkür ederim yorumun için.
-
Yazmayı seviyorum. Cümle içinde bir kelimeyi ikikez kullanmanızda yakın anlamı olan kelimeyi seçmeye başladım. Bir de betimleme , betimleme yapmayı çok seviyorum.
Okumak benim için tam bir işkence, elime nezaman bir kitab alsam düşünüyorum da bana kimse bu konuda yardımcı olamaz, yanlız yürümem gereken bir yol gibi ,tek başıma bir kapıdan içeri girmem gibi, hoşlandığım kıza emin adımlarla yaklaşarak merhaba demek gibi...
Bir kitab ve siz biraz zaman , hiç kimse size yardımcı olamadığı gibi engel de olamaz. Kitaplardan uzak durmak okumamak için bahanem bahanemiz nedir. Kitab okumaya engel olan şey nedir....
Bir kitab da yazanlar bir kişiyi dinleme tahumülünden daha fazla değil....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazılarımı nerede paylaşabilirim? İnternet sitesi olarak.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X