Selamlar , Beyler Cok Acil Yardıma İhtiyacım Var . Saat Sabah 9'dan Beri Bununla Urasıyorum. Bi Türlü Cözemedim. ister word ister ister internet de yazı yazmaya çalışırken İsterde Msnde Baskalarıyla Konusmaya Baslaylayınca imlec hemen başka yere gidiyor. Ne İşlem Yapmaya calışsam cok zor yapıyorum. bu yazıyı bile coook zooor yazdım... yardımlarınızı bekliyorum...
Donanım: Fareyi değiştirmeyi denedin mi? Farede bir sorun olabilir. Yazılım: Sistemine virüs ya da başka bir zararlı yazılım bulaşmış olabilir.
quote:Orjinalden alıntı: bdursun Donanım: Fareyi değiştirmeyi denedin mi? Farede bir sorun olabilir. Yazılım: Sistemine virüs ya da başka bir zararlı yazılım bulaşmış olabilir. Fareyi Değiştirdim Sorun Değişmedi. Virus İse Dün Taratmıştım 0 Virus Cıkmıstı Fakat Sorun Hala Yokmu Baska Cozumu Arkadaslar?:(
Kontrol Paneli / Fare / İşaretçi Seçenekleri burada herhangi bir ayar değiştirdin mi? Bir de farenin çok ince ayarları mevcut, bunlarda bir değişiklik yapmış olabilir misin (sample rate) ?
konu hortlamış olucak ama olsun bendede aynı sorun var düzeltemedim bitürlü forumda aradım başka bişide bulamadım zaten :S