Şimdi Ara

Yazı ve Sıcağı Hiç Ama Hiç Sevmiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

"Sonbahar- kış olacak böyle buz gibi, rüzgar sesi ürpertecek adamı. Yağmur yağacak saatlerce. Dışarı kolay kolay çıkamayacaksın. Şemsiyen yoldaş olacak yanında. Gök gürültüleri susmayacak. Hava sürekli kapalı ve karanlık olacak. Pencereden dışarı bakınca yağmurdan ıslanan caddeler göreceksin. Sokak lambaları göreceksin. Işığının altindaki yağmur damlalarının mermi gibi yere çakıldığını göreceksin. Soğuğu hissedeceksin. Içinden her geçen rüzgarda daha da direneceksin. Kaçmak isteyeceksin. Kaçamayacaksın. Üşüyeceksin. Eve gireceksin. Isınırken titreyeceksin. Titredikçe huzur dolacak içine. Soğuk yatağın senle ısınacak. Yatakta hakeret etmeye korkacaksın. Vücudun soğuk bir yere değmesin diye çabalayacaksın. Sabah yatağınla tek parça olacaksın. O soğuk hava seni yatağına mahkum edecek. Yataktan çıkınca sersemletecek seni soğuklar. Hele de buz gibi suyu yüzüne çarpınca donacak, kaskatı olacak yüzün..."

Kış ruhu budur işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeş ne şemsiyesi giy yağmurluğunu tak kulaklığını çık yürü, yağmur seni ıslatmadıktan sonra bi anlamı kalmıyorki
  • +1 ekle hocam.

• Bende kışı daha çok severim

Nallartı ayrı bi severim , selam olsun sana koca yürekli adam @nallart
  • En iyisi bahar aylarıdır.

• Şu sıcak havalarda apış arasına kadar terlemesem iyi aslında

• Bende kışı seviyorum bizim buraya senede 1 kar yağar o gece uykusuz kalıp pencere başında kar yağışı beklerken uyumak çok zevkli oluyor.Not:Kar yağmıyordu genelde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abicim yaz mevsimini tatile giden adam sever. benim gibi evde oturan adamlar için cehhennemden başka birşey değil. ayrıca benimde sonbahar ayına bir zaafım var
  • Yazı kim seviyo ki te allahm
    Hergün denize girmiyosan boş yaz
  • YAZ MEVSİMİNE BAYILIRIM.

KIŞ ASOSYAL, SİLİK İNSANLARIN MEVSİMİDİR AKSİNİ İDDİA EDEN ASOSYALDİR.

NOT: KIŞIN TEK GÜZEL YANI ŞAMPİYONLAR LİGİ VE EUROLEAGUE'DİR. AMA MAYIS AYINDA MAÇA GİTMENİN VERDİĞİ KEYİF DE BİR BAŞKADIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82A2851B0 -- 5 Ağustos 2016; 22:22:41 >
  • kışın yazı özlüyorum, yazın kışı.
  • Sonİskoc90 kullanıcısına yanıt
    Ben her gün giriyom denize ama kar yağışının altında yürümek çok zevkli senede 1 de olsa .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tatilini adam gibi yaşasan yaz bitti mi psikolojin bozulur emin ol.denize girmekten bahsetmiyorum

• sıcaktan nefret ederm denizde yanmaktan nefret ederim etrafımda denize giren çiftleri görünce kıskanırım
    Yaz mevsiminin bana tek faydası d vitaminidir.
  • Ne guzel anlatmissin ama eskisi gibi kis yasiyamiyoruz eskiden okul vardi diye sevmezdim okul bitti rahata erdik simdide eskisi gibi kis yasanmiyor

• Bende kışı sevmiyorum. İliklerine kadar işleyen soğuk hava. Sürekli kalın kıyafetler giyme zorunluluğu. Hasta hasta dolaşmak sürekli burun çekmek. Hava desen zaten erken kararıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zülfikarr

abicim yaz mevsimini tatile giden adam sever. benim gibi evde oturan adamlar için cehhennemden başka birşey değil. ayrıca benimde sonbahar ayına bir zaafım var

En azindan sen evde oturuyorsun ben bir de her gun ise
    gidiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.