Şimdi Ara

Yazı tipi sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay gelsin arkadaşlar akşam yola çıkacağım ve İstanbul'da da tasarım işlerim olacak.Bugün Helvetica UltraLight ve UltraLightCond fontlarını yükledim.Bilgisayarı uyku moduna aldım.Açtım ve wallpaper tasarımımı bitirdim.Buraya kadar gayet iyiydi.Fakat Google Chrome'ye bir girdim ne göreyim bütün yazı fontlarım Helvetica olmuş.Belki sadece chrome'dadır diye chromenin bütün işlemlerini sonlandırdım.Helvetica'yı silmeye kalkarken bir anda başka bir işlem tarafından kullanılıyor dedi.KORKTUĞUM BAŞIMA GELDİ.Son gün olmaz ya.Bütün üçüncü parti uygulamaları vs. herşeyi kapattım hala silinmiyor.Windows yazı tipi değişse,bütün programlar değişmez diye biliyorum.Arkadaşlar birazdan çıkacağım lütfen çok acil yardım eder misiniz.İyi günler

Yazı tipi sorunu
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• C:\Windows\Fonts dan o yazı stilini bulup sil, daha sonra bilgisayarı tekrar başlat geçmiş olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mü-Min

C:\Windows\Fonts dan o yazı stilini bulup sil, daha sonra bilgisayarı tekrar başlat geçmiş olsun :)

Kardeşim onu da denedim zaten ilk mesajda söylemiştim silinmediğini güvenli modda silsem olur mu?
  • Tabi olabilir dene , peki sildiğinde hala orda mı kalıyor yazı tipi ?
  • Hocam şu daha açıklayıcı bi resim olur sanırım

Yazı tipi sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 15 Kisiye Saldirdim -- 28 Temmuz 2014; 12:45:32 >
  • Arka Planda biryerlerde çalışıyor demek , Güvenli Modda Açmayı denedinmi kardeşim , olmazsa bir fikrim daha var
  • soldaki yazı tipi ayarları sekmesinden varsayılan yazı tipi ayarlarını geri yükleyi denediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper81 -- 28 Temmuz 2014; 12:59:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güvenli modda açtım.2 adet Helvetica vardı bir ultralight bide ultralightcond adlı.Ultralight'i kaldırmayı başardım fakat güvenli modda cond silinmiyor.Zaten fontu dafont vs gibi bilindik bi yerden indirmedim ama yine de güvenli bi yerden indirdim.Yazı tipinin içine virüs koyacaklarını sanmam.Cond'u silsem her şey düzelecek ama güvenli modda bile kullanıldığına göre windows'un varsayılanı yapmış onu nasıl kaldıracağım bilmiyorum.

BlueSun : Onu da denedim 2 3 saniye bekledi geri geldi hala duruyor yerinde Helvetica.

Bu arada gidiş tarihimi erkene almak zorunda kaldım.Onun için çok aicl gerekiyor 8 e kadar hallettim hallettim,yoksa biter :S
  • İzinlerini geri çekmeyi dene, olmadı Hiren's BootCD ile bilgisayarını aç ve ordan silmeyi dene, veya elinde başka bir PC varsa harddiskini ona tak taktıgın bilgisayarın işletim sistemini aç garici HDD olarak görür ve windows çalıştırıyor hatasını almazsın :)
  • Hocam eski bilgisayarımın 80GB dahili harddiski vardı onu çıkardım eğer hasar yoksa bilgisayara bağlamaya çalışacağım sata/usb converter ile eğer olmazsa katlanacağız artık format atalı 1 ay bile olmadı çok önemli bilgiler var hiren's boot cd ile boot ederken format atmıyor muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15 Kisiye Saldirdim

Hocam eski bilgisayarımın 80GB dahili harddiski vardı onu çıkardım eğer hasar yoksa bilgisayara bağlamaya çalışacağım sata/usb converter ile eğer olmazsa katlanacağız artık format atalı 1 ay bile olmadı çok önemli bilgiler var hiren's boot cd ile boot ederken format atmıyor muydu?

hort olacak ama, sorunu nasıl çözdünüz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.