Şimdi Ara

yazı seven bir tek ben miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaz gelince içinizde bir ferahlama oluyor çiçek kokuları heryerde ,kuşlar,deniz, sahil felan özellikle yaz olunca güzel kızlar ortaya çıkıyor ya ona bitiyorum zaten .Kışın 60 yaşında gibi hissederken yaz gelince kendimi gençlemiş hissediyorum koşup zıplamak geliyor içimden sizede olmuyormu bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxpisikopat -- 8 Nisan 2015; 15:45:54 >

• Tabi ki hemde yazı yaşadığım her gün.

Merhaba ben Exotic. yaza sesleniyorum yazın karavanımda şarkı çalıyor olacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yazı severim. En sevdiğim yazı türü Ariel'dir. Sonra Tahoma'yıvda ve Times New Roman'ı da severim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet yedi milyar insan arasından sadece yazı sen seviyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Ben de yazı severim. En sevdiğim yazı türü Ariel'dir. Sonra Tahoma'yıvda ve Times New Roman'ı da severim.

yaz dedim yazı demedim ki bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxpisikopat

quote:

Ben de yazı severim. En sevdiğim yazı türü Ariel'dir. Sonra Tahoma'yıvda ve Times New Roman'ı da severim.

Ne yazıyım?

• quote:

yok comic sans ms Helvetica varken...

u arada ben yazi hic sevmem cunku cevredeki insanlar beni deli ediyor yaz mevsiminde

en iyisi sonbahar. benim ruh halim=sonbahar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kış candır yaşasın buzul çağı

• quote:

quote:

quote:

Ne yazıyım?

yazı yaz diye uzatmak isterdim ama boşver biz yazdan konuşalım
  • Yaz: ferahlamak için 2 apartman ötedeki bakkaldan gazoz almaya gidersin, geldiğinde daha çok yanmış bulursun kendini. Güzel kızlara bakmak istersin ama gözlerine doluşan ter damlacıklarından ne sen kızı görürsün ne de o seni, çünkü o da bir an önce sıcaktan kurtulmak için planlar yapmaktadır. 20 yaşındayım, koşuyorum evet ama biran önce bim, a101 gibi mağazalara gidip klima altında soğumak için. Yer: Antalya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lelouch Vi Britannia

quote:

u arada ben yazi hic sevmem cunku cevredeki insanlar beni deli ediyor yaz mevsiminde

abi nasıl kışı seversiniz evet benimde kıştan nefret etmek için özel sebeblerim var ama denize girmeyi ,dondurma yemeyi ,rahat kıyafetler giyinmeyi ,sahilde akşam batan güneşin altında kız arkadaşınla dolaşmayı kim sevmez hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lelouch Vi Britannia

quote:

abi nasıl kışı seversiniz evet benimde kıştan nefret etmek için özel sebeblerim var ama denize girmeyi ,dondurma yemeyi ,rahat kıyafetler giyinmeyi ,sahilde akşam batan güneşin altında kız arkadaşınla dolaşmayı kim sevmez hocam

burda deniz yok kuru sicak var konyada olsan sen de sevmezsin yazi kisi sevmiyorum sonbahari severim mevsim olarak

kiz arkadasim da yok ayrica

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5BDC6BBAF -- 8 Nisan 2015; 16:24:54 >

• Merhaba,

Kışı seven insan aptaldır. En iyisini ben bilirim. En iyi mevsim yazdır.

İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.