Şimdi Ara

yazdıklarımı siliyorum yahu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yazıyorum bir şeyler fakat ardından silmek zorundaymışım gibi hissediyorum kendimi ; bir güvensizlik yaşıyorum kendime karşı , yazdıklarım bana sorun çıkartacakmış gibi hissediyorum ama bazılarına bakıyorum yazdıkları tamamen art niyetli olmasına rağmen bir tek tepki bile almıyor , bu nasıl şey ? ne yapmalıyım , kafam karışık ? arkadaşlar ne tavsiye edersiniz ?

• Bunu da silmek geçmedi mi içinden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu açıldı bizim gibiler var bende bazen yazdıklarımı çok saçma gereksiz bulup siliyorum .
  • aynısı bendede var
  • hayır bunu silmek içimden geçmedi çünkü bu yazdıklarımda bir sorun yok ; ben yazınca genelde doğruyu ama tam doğruyu yazmayı seviyorum ama sert yazıyorum , sonra da ne olur ne olmaz diye siliyorum acaba silmesem bir şey olur mu , bir problem yaşarmıyım ? çok kararsız kalıyorum !
  • Rahat ol.Babanın forumu gibi kullan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Rahat ol.Babanın forumu gibi kullan.

Güldüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mesajlarımı kim siliyor?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Niye siliyorsunki? Eger karisdaki rahatsiz olacaksa sana tepki verir sende ona gore davranirsin veya karsidakini duzeltirsin. Duruma gore degisir. Neden yaziyorsun, ne niyetle yaziyorsun o onemli.
  • ne bileyim neyse aslında bu bölüm konu dışı adı üstünde ; pek ciddiye almamak lazım galiba :)
  • yine 3 mesajımı sildim :) adamlar kız erkek okullarda ayrılsın demiş dayanamadım cevap yazdım ama yine sildim
  • burda kimse yazanın nickine bakmıyor, bakıyorda sonra kim hatırlayacak ki? yaz gitsin allah aşkına
  • Konu imza ilişkisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: serenissimo

yine 3 mesajımı sildim :) adamlar kız erkek okullarda ayrılsın demiş dayanamadım cevap yazdım ama yine sildim

Yazdigin seyin bir dayanagi olmasi gerek bu da cok onemli. Istedigin kadar hakli ol eger dayanagin yoksa yazmaman gerek. Veya ap acik ortada olan birsey olmasi gerek. Ne bilem iste ustunde dur sorununun. Zamanla dogruyu bulursun umarim.
  • Ben önüme geleni istediğimi söyledim. Baya kavgam oldu özellikle Galatasaray bölümünde Galatasaray'lı arkadaşlarla bile kavga ettim. Bir kaç kere bölüm uzaklaştırması ve bir kaç kere genel uzaklaştırma aldım ama hiç birinden pişman değilim. Yanlış bir şey olursa zaten cezamı çekiyorum. Bu düşünceyle at mesajlarını.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.