Şimdi Ara

Yazdığım yazıyı bilgisayara aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iii geceler. Ben aynı PDA(El bilgisayarlarında) olduğu gibi kalem yada birşey ile yazdığım yazıyı bilgisayarlara aktarmak istiyorum. Bunu yapacak program yada çizici(bunlar olabilir mi bir fikrim yok) donanım aygıı var mı? GVZ gibi programların konuştuğumuzu yazdığını biliyom. Ben çizdiğimin bilgisayara aktarmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Yoksa ille de PDA mı almak zorundayım. Fikri olan arkadaşların mesajını bekliyorum. Şimdiden teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim. SAYGILAR

• valla birisi daha konu açmıştı bununla ilgili. monitore takılan ekran filtresine benzer bi aletle değidin yapılabiliyor. ama fiyatı baya pahalıydı

böyle bişey

Yazdığım yazıyı  bilgisayara  aktarma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 12 Eylül 2006; 1:25:20 >

• Arkadaşım benim yerime bir inceleme yaparsan çok makbule geçecek. Yardımların için gerçekten minnettarım. Allah razı olsun senden. SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r_korkmaz44 -- 12 Eylül 2006; 1:25:12 >
  • çizimi değilde normal yazıyı biliyorum. yani bir kitapdaki yazıyıyı yazmak yerine taratıpda bilgisayara yazılmış gibi aktarma olayını.
  • Ağabeylerim benim dediğim şu: Ben el yazısıyla yazacam. O yazdığım el yazısı Word gibi programlara normal yazı olarak geçecek. Anlatabildim sanırım. Ben yazacam o düzelterek bilgisayara aktaracak. SAYGILAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: r_korkmaz44

Ağabeylerim benim dediğim şu: Ben el yazısıyla yazacam. O yazdığım el yazısı Word gibi programlara normal yazı olarak geçecek. Anlatabildim sanırım. Ben yazacam o düzelterek bilgisayara aktaracak. SAYGILAR

Allah ardımcın olsunda ben daha önce duymadımböyle bir şey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc den Telefona Yazı Gönderme
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o ne be ne güzelmiş ööle
  • Bazi tarayicilarin o ozelligi var. Mesela temiz bir kagida duzgunce harfler ayrik bir sekilde (birlesik yani el yazisi ile degil) yazilip bu yaziyi tarayicida o tarayiciya has programla direkt worde tarayabiliyorsun. Yuzde yuz dogruluk vermiyor ama yuzde 90 larda br verim alabiliyorsun. Hos bisey.
  • Arkadaşlar dokunmatik ekranları düşünün. Nasıl ki dokununca işlem yapıyor. Bende, ekran da olabilir, başka bir donanım aygıtı da olabilir.Yazacam o da bilgisayara normal bilgisayar yazısı gibi aktaracak.(Yap boz yazan çocuklar olur ya: yazar tekrar şeridi çeker silinir. Biraz benzemedi örnek ama olsun.)Böle aygıt varmı? Başta dediğim gibi bu özelliği kullanmak için PDA(El bilgisayarı-bunda oluyor. Kalemi var) mı almam gerekiyor. PDA almadan bu işlemi çözemem mi? Bir arkadaşın dediği gib scannerdan taratmayı demiyorum. Konuşulanı yazan GVZ programını hiç demiyorum. Sadece bu konuyu diyorum. Herhalde fazla uzattım ama. Mecbur bilende yazıyor iş olsun diye bilmeyende yazıyor iş olsun diye. Dalga geçip gülücükler atacaklar ya.

Yardımlarınız için şimdiden çok ama çok teşşekür ederken bilenler yazsın lütfen. SAYGILAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r_korkmaz44 -- 14 Eylül 2006; 5:34:55 >

• Bu is icin para harcamak istiyorsan illede PDA almana gerek yok. Ben scanner cozumunu kisa donemli bir ihtiyacin icin onermistim. Eger uzun vadece dusunuyorsan, USB den takilan el yazisi yazma pad leri var. ingilizce ismi "USB Writing Pad". Yazdigin yaziyi direckt scan edip bilgisayara yollayabildikleri gibi, yazinin duzgunlugune gore taniyabilgikleri harfleri word yada pdf olarak da kaydedebiliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.