Bazılarını buraya atmayı düşünüyorum çünkü sistem her hatayı göstermiyor. Burada en azından tyt sorusu atar gibi fikir alışverişi yapabilitim |
Yazdığım Writinglerdeki Hatalarımı Görmek İçin...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
onceden neyi kullanıyordunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Grammarly
Speaking yapamiyorum yemin ederim beynim duruyor ne yapicam aw
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdiye kadar okulla götürüyordum da baktım bir şey olmuyor (6 hafta 3 kek writing konusu) kendim write improve with cambridge sitesini kullanmaya başladım (reklam gibi oldu ama değil) Orada bazı hatalarımı söylüyor da her yazdığım writing için hocanın yanına gitmek istemiyorum o yüzden buraya atmayı düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F299EF3C6 -- 13 Kasım 2022; 21:33:44 >
Niye en baştan?
hangi okul
Hacettepe
Ya listening ve speaking için harika bir ortam ama writing gibi şeylerde pek etkisini göremedim grameri daha önceden bildiğim için pek bir şey değişmedi bende (ama bilmeyen için öğretici) ayrıca ödev yoğunluğu da az, ama 2. dönem yoğunlaşırsa bilmiyorum tabi, belki de ben çok aceleci davranıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F299EF3C6 -- 13 Kasım 2022; 21:40:25 >
"grammarly" kullanın.
Evet o uygulama bende yüklü ama bu sitede çalışmayınca unutmuşum
Şimdi baktım 10 hatam var hepsi de ufak tefek for/to, comma, have/has, s eki gibi şeyler
Düzeltince bir anda b2 sınırına geldi demek ki problemin kaynağı buymuş
-
Çok kanser be hocam beenmedim ben
Neden hocam?
Ben geçen dönemki İngilizce ödevimde kullanmıştım.
Hatalarımı çat çat yazmış. Genelde cümlelerini gereksiz uzatmışım. Onları gösterdi. Düzeltmem kolay oldu.
Pcye indirmiştim uygulamasını. Akademik paragrafta 10 tane birbirinden zırva hata bulmuştu. Enteresan
Benim kullandığım sitede paraphrase yapma da var
Hatalarını demeyeyim de cümlelerin alternatiflerinin nasıl olacağını görmek için Google translate kullanabilirsin.Translate eskisi gibi değil, şu an bayağı iyi çeviriyor.
Neyse benim gördüğüm ufak şeyler şunlar:
"Living in a tourists areas" yerine "Living in a area inhabited by tourists" denilebilir. Very job opportunities" demek yerine "so many" denilebilir. Different kelimesini 3 f ile yazmak yerine 2 f ile yazabilirsin ve "tourists guide" yerine" tourists' guide " yazabilirsin. (sanırım aceleye gelmiş). Son cümlede "in areas" demek yerine areas kelimesini niteleyen bir kelime (these, those, the gibi) kullanmak daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
Güzel yazmışsın bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upotemi -- 14 Kasım 2022; 3:21:58 >
-
Evet grammarly de hep ufak tefek hatalar çıktı düzeltip kontrol ettirince bir anda B2 sınırına yaklaştı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- ipad 64 gb yeterli mi
- kyk yurt çıkma ihtimali hesaplama
- 3d paragraf zor mu
- ortodontist maaşı
- eyüp boncuk eşi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X