Şimdi Ara

Yazdan calismaya baslama hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
4
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuyu acmakta biraz gec kaldim ama neyse uzatmadan yaziyim. Bende konsantrasyon problemi var sanirsam ders calismaya bi turlu baslayamiyorum baslasam da 5 6 soru cozunce sıkılıyorum baska seylerle ilgileniyorum. Son senem etrafimdaki cogu arkadasim basladi yolu yariladi bile... Ne yapmam lazim biraz fikir verin beyler her turlu fikre acigim. Simdiden neler yapmaliyim biraz yardimci olabilir mi tecrubeli olanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam tecrübeli değilim ama ders çalışma konusunda benim de sorunum var dı. İnan bi taktiği,ilacı yok. Mesela matematiği yapamıyordum. Şimdi tek yaptığım şey konuları 2-3 gün de bir tekrar etmek oldu. Sonra konuyu anladım. Testler falan çözdüm. Baktım çözebiliyorum test çözmek eskisine nazaran daha zevkli hale geldi.
    Yani biraz alışma evresi var. Bu evre baya sıkıcı bi evredir ben sıkıldığım zaman hep hedefim olan üniversiteye bakıyordum , bölümümşe ilgili araştırmalar yapıyordum. Bir nevi gaza geliyordum
    Bu arada ben ilk başladığımda 30 dk bile zor duruyordum. Artık zaman sıkıntım yok çözmem gereken neyse çözerim ve kalkarım

Pyhon Veri Bilimi &amp; Makine Öğrenimi (Acemi)

"Eyleme dönüşmeyen arzu, ruh bozukluğuna yol açar." - William Blake

• Hocam ben de ilerisini dusununce gaza geliyorum bi sevkle oturuyorum testin basina ama galiba konu eksigimden dolayi sıkılıyorum hemen 1 soru yapamayinca birakiyorum ipin ucu kopuyo zaten konu anlatimli kitabim da yok elimde suan keske yanimda bi hoca olsa surekli sorabilsem belki severek yaparim da evde olmuyor

• Ayhan her şeyi anlatmış zaten gerçekten ilk başlarda sıkılırsın dediği gibi alışman lazım yapamadıgın soruyu atla en sona bırak evde olmuyor diyorsun ben ilk kez giricem ve evde hazırlancam yapamadıgım soruları soracak birileri yok diyorsun ; facebook grupları var matematik , ygs ve lys adında çözmediğin soruyu sordugunda max 10 dk içinde çözülüyor bunlar bahanen olmasın bence :)

ofisokul.com diye bir site var soru çözüyor sadece bi göz at derim

@Helalinden 10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖSYM Sekeri -- 29 Temmuz 2014; 18:27:29 >
  • Tesekkur ederim dostum haklisin onlari takip etmem lazim fakat suan mobil internetim var sadece yani memleketteyim de 20 gun burda olucam o yuzden zor yani bu sure icinde internetten. Sagol onerilerin icin

@ozge..
    Takipte kal o zaman sen de

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.