Şimdi Ara

yazar kasadan anlayanlar bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazartesi gunu 90 tl'lik bir fis kestim ve o gun sonunda Z raporu almayi unuttum. Cuma gunune kadar fis kesmedim. Cuma gunu 80 tl kestim ve z raporu aldim. Toplam 170 tl cikti. Bunun bi cezasi var midir pazartesi z raporu almadigim icin?

Edit: Cezasi varsa ne kadardir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TK14 -- 9 Şubat 2015; 22:25:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgim yok ama birsey olacagini sanmam.muhasebeciler daha iyi bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: xnergy

Bilgim yok ama birsey olacagini sanmam.muhasebeciler daha iyi bilir.

Patronum 400 tl ceza odedigini soyledi de bu yuzden pek inanmadim ama konu hakkinda bi bilgim de yok

• Birdaha unutma diye soylemis olabilir ayrintili bilgisi olan varsa yazar zaten.

• Yukari. Yok mu bilen

• Cezası vardır tabii ki. 400 lira değil patronun sallamış. Bir daha yapma, dikkat etmeni tavsiye ederim.

Muhasebeciyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

Cezası vardır tabii ki. 400 lira değil patronun sallamış. Bir daha yapma, dikkat etmeni tavsiye ederim.

Muhasebeciyim.

Peki ne kadardir cezasi? Surekli yuzume vuruyo da ben de yeri geldi mi arastirdim 400 tl degil su kadarmis abi diyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Kaya

Pazartesi gunu 90 tl'lik bir fis kestim ve o gun sonunda Z raporu almayi unuttum. Cuma gunune kadar fis kesmedim. Cuma gunu 80 tl kestim ve z raporu aldim. Toplam 170 tl cikti. Bunun bi cezasi var midir pazartesi z raporu almadigim icin?

pazartesi dediğin gün ocak ayında ise ve sen raporu şubatta aldıysan bir ceza doğar. ay içinde yapsaydın bişey olmazdı. 400 tl midir orasını bilemiyorum. ama maliyenin cezaları da hafif değildir. doğru olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Baytarım

quote:

Pazartesi gunu 90 tl'lik bir fis kestim ve o gun sonunda Z raporu almayi unuttum. Cuma gunune kadar fis kesmedim. Cuma gunu 80 tl kestim ve z raporu aldim. Toplam 170 tl cikti. Bunun bi cezasi var midir pazartesi z raporu almadigim icin?

pazartesi dediğin gün ocak ayında ise ve sen raporu şubatta aldıysan bir ceza doğar. ay içinde yapsaydın bişey olmazdı. 400 tl midir orasını bilemiyorum. ama maliyenin cezaları da hafif değildir. doğru olabilir.

Yok usta ayni ay icinde gecen ay oldu ocak ayi yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

Cezası vardır tabii ki. 400 lira değil patronun sallamış. Bir daha yapma, dikkat etmeni tavsiye ederim.

Muhasebeciyim.

Peki ne kadardir cezasi? Surekli yuzume vuruyo da ben de yeri geldi mi arastirdim 400 tl degil su kadarmis abi diyim

150-200 lira. z raporu yüzünden 400 lira ceza ödeyen hiç duymadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Baytarım

quote:

Yok usta ayni ay icinde gecen ay oldu ocak ayi yani

demek muhasebeci farketmiş ve düzeltme beyan etmiş maliye de yapıştırmış cezayı. ama istese düzeltme vermeyebilirdi hiç bişey de olmazdı. sonuçta devleti zarara uğratma gibi birşey sözkonusu değil. kdvler ay sonu hesaplanıyor zaten. sizin muhasebeci gereksiz dürüstlük yapmış

• quote:

Z raporlarını almayı ihmal etme başın ağrır. bundan sonra dikkat et. patronunda sallıyo bence. ne cezasıymış la.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.