Şimdi Ara

YAZA KADAR YGS YI BITIRMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, baslikta dedigimi uygulamak istiyorum ama unutucagimdan korkuyorum tavsiyeniz nelerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 12.sınıf olarak ygsyi az çok biliyorsan lys kas derim. Ki ygsye girdiğinde keşke hiç calismasaymisim ne mal sinavmis dememek için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum mat1 kolay kolay unutulmaz, fizik kimyada aynı şekilde. biyolojiyide sene içinde halledersin. ygs yi bitirirsen sene içinde inanılmaz rahat edersin.
  • "Unutma"

diyerek espri yaptıktan sonra

gerçekten unutma yazın bitir 4 günde 1 deneme ile pekiştirirsin LYS kasarıın.
  • Geçen sene ben de böyle planlamıştım yaza kadar biter diyordum fakat olmadı, o sıcak havalardan sonra nasılsa çok var mantığıyla tee Ekim ayında başladım ve it gibi pişmanım

• Yazın 1 tane mat1 kitabı çöz yanında LYS kas. Paragraf da at araya. Şimdi 11'i götür.

Fen falan çözmeye çalışma 4 tane fen bölüm denemesi bitirdim en kolayının başlangıç testi bile ygs'den 3 kat daha zordu. Sosyali zaten unutursun belki yatmadan önce okuyabilirsin. Türkçe için paragraf çözebilirsin şimdi. Ama illa çalışcam diyosan mat1 + türkçe at hafif hafif. Boşa gitme ihtimali çok yüksek yani.
  • Ygs feni lysye temel olarak çalışırsın çalışacaksan, çünkü ygs fen harbiden çok kolay ve hep sözel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS'YE 1 HAFTA KALA NE YAPMALI?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplar icin tesekkur ederim yaz tatiline kadar mat 1 i bitirip fen kasmayi dusunuyorum.

Sonrada ver elini lys

• Sen çoğunun dediğine bakma, yine de hedefine göre değişir. Başla derim ben mat1 -fen bitir yazında sosyal tr az çok halledersin yanındada lys tamamdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Ricky Vomero

Merhabalar, baslikta dedigimi uygulamak istiyorum ama unutucagimdan korkuyorum tavsiyeniz nelerdir

Yerinde olsam 11 kimyayı tekrar ederim + mat 1 +. Fiziğin kotuyse palmeden olursa 4 kitap palmeden ilk iki kitap a b bitir)ilerleyebilirsin şimdi aklım olsam bunları yapardım ( telden yaziorum anladin sen [DHTUBE=]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihtoo -- 28 Mart 2016; 22:43:22 >
  • Ygs çalış ama unutma ygs hiç bitmez :D bi yerde bırakıp lys başlamalısın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LYS'ye çalış. YGS'yi en kötü son 2 ayda halledersin. LYS derken de büyük bölümü Matematik olarak. Diğerlerini de yetiştirirsin zamanla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.