Şimdi Ara

Yaza girerken değişiklik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum yaz yaklaşıyor ve bilgisayarıma birşeyler eklemek istiyorum.Siz olsanız neler yapardınız?Bütçe 100-150tl arası.

Asus P5kpl
    İntel c2d e8200
    Samsung 250gb 8mb
    A-data 800 mhz soğutuculu ram 2x1
    Sapphire 3870 gdd3 512mb
    Lg dvd-rw 20x
    Cooler master rc-332
    2si ışıklı 3 tane 12cm fan
    Philips 190cw8fb
    Logitech x540
    idare eder webcam
    quake multimedya klavye (kx7202)
    a4tech kablolu mouse(wop-49z)
    Frisby power 400w

Poweri değiştirmeyeceğim hem yetiyor hemde gayet kaliteli.Daha önce konusunu açmıştım.http://resim.donanimhaber.com/m_25541640/mpage_1/key_//tm.htm#25562471

Yardımlarınızı esirgemeyin arkadaşlar

• dostum herşeyin var ve güzel

ekran kartı değişebilir fakat 2.el de ölü fiyatına satıp gidip yeni kart alırsan olmaz

o yüzden diyelim ekran kartını çıkardın elden ikinci el hd4850 alırsın daha iyi olur

yada ramlere yatırım yapıp 4 gb yaparsın

• Yaz İçin Yapabileceğin Tek Değişiklik İşlemcide Overclock Varsa Yaz Sıcaklıklarını Düşünerek Güzel Bi Tower Soğutucu Alabilirsin
  • cpu tam o.c lik cpu yaz aylarında sıcaklık nedeniyle eger o.c yapıyorsan arkadasında dedigi gibi sogutucuya yatırım yapabilirsin yada ramlerine yatırım yapabilirsin
  • Eğer HD3870'i iyi paraya elinden çıkarırsan HD4850 IceQ Turbo gibi modeller bakabilirsin.
  • Ekran kartı değiştirmeyi düşünmüyorum aslındaSonuçta okadarda vasat bir kart değil
    İşlemciye oc yapmayı düşündüm fakat anakart düşük model olduğu için 3.0 dan sonra açmıyorbide ramlere güvenemiyorum

Acaba sadece anakartı değiştirsem performans artarmı?
  • anakartı degistirince performansın artacagını sanmıyorum ama cpu o.c yaparsan güzel olur hocam aslında anakartı degistirmen de olur .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yazın pc e paramı harcanır çık dışarda gez dolan
  • ekran kartı alabilirsin...
    HD4830,HD4850

bir de psu al derim oc yaparsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SY34

yazın pc e paramı harcanır çık dışarda gez dolan

Oda olur aslında

benim anakart kaça gider acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F5323DB8 -- 12 Nisan 2009; 13:03:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.