Şimdi Ara

Yaz Tatlinde MAT1'i Nasıl Halledebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu sene Tercih etmeyi düşünmüyorum.Ygs çok kötü geçti.Bu yüzden seneye hukuk diyerekten yazın başlamak istiyorum.Türkçe ve Sosyalim iyi sadece bol bol test çözeceğim.Ama matematikte bu sene 8 net etmiştim sadece.Hedefim 3 aylık yaz tatilinde matematikte 30-35 netler görcek seviyeye gelmek.

Bu yüzden tavsiyelerinizi bekliyorum nasıl bir çalışma yapmalıyım? hangi kitapları almalıyım?

• Aman o hataya düşme, ben geçen yaz sırf ygs mat çalışmıştım. 32 sorudan 28'leri yaptığım oldu sene içinde. Ama ygs'de matematiği batırdım. Sırf bu yüzden mezuna kalıcam.

Bütün derslere önem ver, matematiği merkeze yerleştirme
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuInsansa

Aman o hataya düşme, ben geçen yaz sırf ygs mat çalışmıştım. 32 sorudan 28'leri yaptığım oldu sene içinde. Ama ygs'de matematiği batırdım. Sırf bu yüzden mezuna kalıcam.

tamam hocam ama en kötü dersim mat.Sağlam bir matematiksizde hukuk kazanılmıyor.Ygs'de nasıl batırdınız matematiği?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

quote:

Aman o hataya düşme, ben geçen yaz sırf ygs mat çalışmıştım. 32 sorudan 28'leri yaptığım oldu sene içinde. Ama ygs'de matematiği batırdım. Sırf bu yüzden mezuna kalıcam.

tamam hocam ama en kötü dersim mat.Sağlam bir matematiksizde hukuk kazanılmıyor.Ygs'de nasıl batırdınız matematiği?

Matematik netlerim iyi gelince, kendime çok güvenmeye başladım ve adam akıllı soru çözmemeye başladım. Sınavda da acayip acayip sorular geldi (ki ösym genelde öyle yapar). Ondan sonra tabii sonuç vasat.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

quote:

Matematik netlerim iyi gelince, kendime çok güvenmeye başladım ve adam akıllı soru çözmemeye başladım. Sınavda da acayip acayip sorular geldi (ki ösym genelde öyle yapar). Ondan sonra tabii sonuç vasat.

Anladım hocam diğer derslerin ipinide bırakmayacağız o zaman..

Peki hocam nasıl bir çalışma edebilirim?

• 30 dk konu calis sonra abuk sabuk sorulari olan bir kaynaktan sorular coz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TM isen çok bilmiyorum, ben mf'yim. Mf'lere 3 ay tatilde ygs'yi tamamen bitirmelerini öneririm. Birde baba konular (sistemler-organik vs.) bakmalarını önerirm.

tm'lerde ygs'yi 3 ay tatilde bitirip, lysnin baba konularına şöyle bir baksalar yeterli olur herhalde.

Yani hedefinizi küçük koymayın. (3 ay tatilde ygs matematiği hallederim gibi...). Eğer iyi bişeyler yapmak istiyosanız ygs'yi toptan halledin 3 ayda.

Ve 2 grup içinde hergün 1 test paragraf çözmelerini önerebilirim. Ygs'ye kadar binlerce soru eder ve bu sizin işinize çok yarar. ( zaman tutmayı unutmayın.)

Son olarak matematiğim vasat diyorsan, tabii ki ona ağırlık vermen en doğrusu olur. (nejdet kirpi videolarına bakmanı öneririm)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle konuları tamamlaman gerekir. Sırayla gitmelisin yani önce konu sonra test şeklinde. matematiğin biraz sıkıntılı gözüküyor sana pratik ve işlem yeteneği kazandıracak kitap lazım karekök matematik 0 Sıfır bu konuda sanki iyi hızlıca onu çözüp sonuçun fasiküllerine geçmelisin fasikülleri de dediğim gibi sırayla önce fasikülden sonra diğer bir kitaptan bitirmelisin. Fem simetri iş görür diye düşünüyorum. ardından 3-4-5 artık nasıl dek gelirse konular bittikçe kitap eklemeye devam basamak şeklinde. Simetriden sonra Esen alınabilir Sınavın eski basımı 2013-2012 ve daha eskisi esenden sonra uygun olur. Sınav'dan sonra Fenbilimleri çizgi üstü çözülebilir. Başarılar diliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.