Şimdi Ara

Yaz Tatilinde Çalışılabilicek Yerler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, lisedeyim 16 yaşındayım. Yaz tatili geldiğinde bir işe girip 3 ay boyu A1 Ehliyetim için para biriktireceğim tek kuruş bile harcamadan. Ne gibi yerlerde çalışabilirim. Yabancı dilim iyi. Aylık en az 600 700 TL gerekicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dixonCC -- 3 Nisan 2016; 8:38:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okumayın 2001.
    ayrıca forumda avatarına kendi resmini koyan birini ilk defa görüyorum.
    dediğim gibi ; 2001..

edit: avatarı ve doğum tarihini değiştirmiş beyler
    edit2: isminide gizledi beyler utanmış çocuk face hesabını buldum lakin buraya atarsam intihar eder bu çocuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John-Reese -- 3 Nisan 2016; 21:52:45 >
  • 2001..2001..
    Ben yıllar önce gökten ilahi güçle inip pedere söyledim beni 2001 yılında yapın diye ondan 2001 işte. Hem neden koymayacakmisim kendi resmi mi ? Sahte kişiliklerle dolaşacağıma koyarim kendi fotomu en azindan kimle konustugunu gorursun.. Yazık sana.. 1998 1999 da doğan amaroklar vatanı kurtardi demi ?

• 2001 liler basmış forumu.. vay be konu dışıda bitiyor demek ha
  • turizm sektöründe çalışabilirsin.. fakat iş biraz ağır. tecrübende olmadığına göre pekde iyi maaş vereceklerini sanmam. yaşdan dolayı getir götür işleri yaptırırlar sana en fazla
    restaurantlarda komilik yapabilirsin mesela
  • kardeşim bir yerde komi olarak işe girebilirsin veya herhangi bir yerde garson olarak giderlerini karşılayacaktır .
  • eğer film izlemeyi seversen sinemalara gişede göreve başla. sınırsız film izleme hakkın + ayda part time ise 4 mısır 4 tanede hediye bilet hakkın var
    günde 3 film izlediğimi bilirim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cosvki

eğer film izlemeyi seversen sinemalara gişede göreve başla. sınırsız film izleme hakkın + ayda part time ise 4 mısır 4 tanede hediye bilet hakkın var

Fiyat olarak ne gibi maaşlar veriliyor
  • 2001 volvo s40 satilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaçakHavaSoluyanAdam

2001 liler basmış forumu.. vay be konu dışıda bitiyor demek ha

Hahaha... Nedir sizin bu 2001'liler muhabbetiniz ya.. 2001 'li denilince aklınıza direk veledin şımarığın angavutun teki mi geliyor hemen. Yarın birgün geberip gittiğinde senin yaşadığın topraklarda, keyif ettiğin yerlerde 2001'li dediğin veletler kocaman adam olup gezip dolaşacak. Daha kendi ülkenizdeki genç yaş grubunun doğum tarihiyle dalga geçiyorsunuz. Geleceğiniz emanet edeceğiniz nesille dalga geçip alay ediyorsunuz, sonra da gelip ''TÖRKÖYE NÖDEN GELİŞMİYÖR'' diyosunuz. Sizin gibi cehalet kokan insanlar yüzünden gelişmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dixonCC -- 3 Nisan 2016; 8:34:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Magnetor

2001 volvo s40 satilir.

:) Aman ne komik
  • quote:

Orijinalden alıntı: dixonCC

quote:

Orijinalden alıntı: Cosvki

eğer film izlemeyi seversen sinemalara gişede göreve başla. sınırsız film izleme hakkın + ayda part time ise 4 mısır 4 tanede hediye bilet hakkın var

Fiyat olarak ne gibi maaşlar veriliyor

asgari + yemek
  • 14-15 yasındaki veleti nca berber cıragı sanayi çıragı dıyealırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaçakHavaSoluyanAdam

2001 liler basmış forumu.. vay be konu dışıda bitiyor demek ha

Konu disi biteli 2 sene oluyor bro, ben girmiyorum artik. Eksisozlukte daha kaliteli mizah ve ortam var

• Gerekli sertifikayı alıp oteller de cankurtaran olarak çalışabilirsin.
  • güzel kardeşim neden çalışacaksın biz o yıllarda çalıştıkda ne oldu boşver sen gençliğine bak
    aldığın maaşe en fazla 3 günde yiceksin zaten gez eğlen kız arkadaşlarınla takıl hayatını bu zamanlarda yaşayacaksın.
  • Tekel 2001 fabrikasina gir, calis.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dixonCC kullanıcısına yanıt
    Bırak bu işleri yak bi kısa 2001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakmayın322 -- 3 Nisan 2016; 16:31:01 >
  • 2001'li nasıl 16 yaşında olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

2001'li nasıl 16 yaşında olabilir?

Matematiktleri bu kadar kıt forum.97li olarak,60lıdan akıllı 2000li gördüm ben :-)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.