Şimdi Ara

YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
784
Cevap
26
Favori
25.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tzadkiel

quote:

Orijinalden alıntı: Conquérant'

güncelledim arkadaşlar

Hocam ben 98.6 yazmistim...
    siz 89.6 diye guncellemissiniz :D Ne diyeyim Allah yazdirmis :D

inşallah bir gün onu da yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smartly

Şuna benim yaptığım şey deli gibi koşmak.Fitness a gidiyorum ama genelde koşu yapıyorum bir 30 dk kas çalışmasıda var gerçi.

Sabah limonlu su önerdi biri.Gerçekten iyimiş yağ yakımında.Sabah kalklar kalkmaz içilirse.Birde 2 saatten fazla hareketsiz kalmamak lazım gidip bir 5 şınav bile çeksek yeter.Yeterki biraz hızlansız metabolizma.

Su az mı içmemiz lazım çok mu bilmiyorum.Yağ parçalandığında su da çıkar benim bildiğim.Su içmezsek yağ yakmak zorunda değilmi vücud.Bunu tam araştırmadım gerçide sizede sorayım

İşin teknik ayrıntısını bende bilmiyorum ama su içen birisi öyle kilo verdiğini söyledi bende denedim gerçekten işe yarıyor. Yani bana göre su mideyi dolu tutuyor ve bir tv programından duydum bağırsakları çalıştırdığı için emilim daha az oluyor yani sindirdiklerimizden daha çabuk kurtuluyormuşuz. Bence en önemlisi mideyi dolu tutması ve yemeklerden önce yada birşey atıştırmadan önce içilen su mideyi daha fazla şişirip doldurarak tokluk hissi veriyor. Bence ihmal edilmemeli.

quote:

güncelledim arkadaşlar

Sende bir gelişme yok 4 hafta geçmiş hala 1 kilo verebilmişsin birde inattan bahsediyon millet gaza geldi sadece :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sybercomp -- 21 Mart 2013; 20:26:45 >
  • Arkadaşlar az yiyerek kestirmeden kilo veriliyor ama bir yerde duydum az yersek vücuda daha az karbohidrat girdiği için bu sefer vücudumuz ilk olarak kasları yakıyormuş daha sonra yağları yakıyormuş yani kilo verdiğimizi zannederken kaslarımız eriyormuş meğersem ne kadar doğru bilemicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sybercomp

Arkadaşlar az yiyerek kestirmeden kilo veriliyor ama bir yerde duydum az yersek vücuda daha az karbohidrat girdiği için bu sefer vücudumuz ilk olarak kasları yakıyormuş daha sonra yağları yakıyormuş yani kilo verdiğimizi zannederken kaslarımız eriyormuş meğersem ne kadar doğru bilemicem.

Vücut önce karbonhidratları sonra yağları sonra proteinleri kullanır enerji kazanmak için ama bunu bütün karbonhidratlar bittikten sonra yağa geçiyor gibi düşünmemek lazım tabi. Senin dediğine gelince az yersek yakacak karbonhidrat oranı az olduğundan ve vücuda giren protein falan da yeterli değilse kaslar erir yani az yersek kastan gider evet ama senin bildiğin gibi değil, yanlış öğrenmişsin
  • quote:

güncelledim arkadaşlar

Benim başlangıç kilom 71'miş onu düzeltirsen sevinirim bir de şu an 67'yim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNs35

quote:

Arkadaşlar az yiyerek kestirmeden kilo veriliyor ama bir yerde duydum az yersek vücuda daha az karbohidrat girdiği için bu sefer vücudumuz ilk olarak kasları yakıyormuş daha sonra yağları yakıyormuş yani kilo verdiğimizi zannederken kaslarımız eriyormuş meğersem ne kadar doğru bilemicem.

Vücut önce karbonhidratları sonra yağları sonra proteinleri kullanır enerji kazanmak için ama bunu bütün karbonhidratlar bittikten sonra yağa geçiyor gibi düşünmemek lazım tabi. Senin dediğine gelince az yersek yakacak karbonhidrat oranı az olduğundan ve vücuda giren protein falan da yeterli değilse kaslar erir yani az yersek kastan gider evet ama senin bildiğin gibi değil, yanlış öğrenmişsin

Doğrusu nasıl peki proteinmi yiyelim sadece
  • quote:

Ben düzenimi kurdum.Hafta içi sabah - okul sonrası 3 gibi kornfleks yiyorum.Akşamları 1 dilim ekmek ve et ağırlıklı besleniyorum bu sayede kaslarımda erimiyor.Üstüne baldırlarımda serleşme oldu baya baya kas oluştu

Ayrıca koşu düzenimi bugünden itibaren artırdım. 15 dk koşu + 4 dk mola + 25 dk koşu şeklinde yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu2012 -- 21 Mart 2013; 21:21:49 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNs35

quote:

Doğrusu nasıl peki proteinmi yiyelim sadece

Hayır sadece protein yemeyeceksin, vücudun her şeye ihtiyacı var sadece miktarını değiştirceksin. Mesela protein ağırlıklı beslenceksin - hayvansal gıdalarda protein çok olur genelde, ettir yumurtadır vs. bunlara internetten bakabilirsin - Yağ oranı düşük şeyler yemeyi tercih etceksin ama karbonhidrat o kadar problem değil mesela makarna yiyebilirsin, karbonhidrat oranı yüksek ve spordan sonra falan sana enerji verir - açsan - Bunları uzun uzun anlatabilirim sana ama zaten internette benim söylediklerimin benzerlerini bulabilirsin o yüzden araştırmanı tavsiye ediyorum
  • 77,5 kilo.3 aylık sürecim bitti.86,1 den buraya kadar geldik.Yağ oranım yüzde 31 den yüzde 19 a kadar indi.İyi bir süreç geçirdim.
  • hocam biraz geç oldu fakat, benide yazarmısınız :) 182, 90 :)
    BOY:1.76
    KİLO:87

ACİLEN KİLO VERMEM LAZIM SPOR FELAN YAPMA İMKANIM ÇOK AMA ÇOK AZ NELER YAPABİLİRİM ACABA.
  • diyete bugün başladım artık konudaki kaçıncı mesajım bilmiyorum ama bu sefer kesin başladım yani kilomuda 25 inde yazıcam süpriz olsun :d
  • 82 kilo idim 80 e düştüm fakat 2 gün aşırı derecede kaçamak yaptım. Aslında tamamen düzgün beslendiğim söylenemez ama olsun . Nisanın sonuna kadar 75 e inerim herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

82 kilo idim 80 e düştüm fakat 2 gün aşırı derecede kaçamak yaptım. Aslında tamamen düzgün beslendiğim söylenemez ama olsun . Nisanın sonuna kadar 75 e inerim herhalde.

Çok yedikte ne oldu kardeşim ben artık öyle bakıyorum öyle kilo veriyorum , sende doğru yolu bulmuşsun hep beraber başarıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Besiktasli9

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

82 kilo idim 80 e düştüm fakat 2 gün aşırı derecede kaçamak yaptım. Aslında tamamen düzgün beslendiğim söylenemez ama olsun . Nisanın sonuna kadar 75 e inerim herhalde.

Çok yedikte ne oldu kardeşim ben artık öyle bakıyorum öyle kilo veriyorum , sende doğru yolu bulmuşsun hep beraber başarıcaz

Hocam bendeki sorun biraz farklı. Ben az yemek yerim örneğin ailede genelde fazla kilolu insan yok ne yeseler kilo olarak geçmiyor fakat bende ne hikmetse su içsem yarıyor. Sanırım metabolizma ile ilgili birde üstüne gün içinde boşluk bulup fazla spor yapamayınca arttı haliyle. Neyse ki boyla fazla görünmüyor ama olsun biraz daha vakit ayıracağım. Sanırsam bu metabolizma sorunu tek bende var.
  • Bugün tam 1 ay oldu ve güncel kilom 120,7 1 ayda 8,1 kg vermişim bunun 5 kilo civarı yağdan geri kalanı kastan gitmiş.

Ama bugün o kiloları geri aldım diyebilirim. İlk önce bi servis adana kebabı ardından 3 4 saat sonra hatay usulü döner (az ekmekli) yedim ama nafile yağlı kanlı canlı ekmeklere hayır diyemedim. Yarın sporada başlayayım diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

Bugün tam 1 ay oldu ve güncel kilom 120,7 1 ayda 8,1 kg vermişim bunun 5 kilo civarı yağdan geri kalanı kastan gitmiş.

Ama bugün o kiloları geri aldım diyebilirim. İlk önce bi servis adana kebabı ardından 3 4 saat sonra hatay usulü döner (az ekmekli) yedim ama nafile yağlı kanlı canlı ekmeklere hayır diyemedim. Yarın sporada başlayayım diyorum.

hemen almazsın 1 yada 2 kilo fazla çıkarsın tartıda en fazla devam et diyetine bozma
  • Bugün spora gidicem bakıcaz bakalım 1 ay da neler değişmiş buraya yazarım arkadaşlar :)
  • Anlık kilo değişimi diye birşey varmı demin 98.5 çıktım nasıl iştir bu anlamadım.En sonunda öleceğimi bilsem bile şu yağ yakıcılardan alıcam.Olmuyor böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu2012

Anlık kilo değişimi diye birşey varmı demin 98.5 çıktım nasıl iştir bu anlamadım.En sonunda öleceğimi bilsem bile şu yağ yakıcılardan alıcam.Olmuyor böyle.

Anlık kilo değişimi değilde çıktığınız tartıda sorun olur.Tartılar yüzde yüz sonuç vermez.En iyisi bel bölgesinin ölçümünü almak peroyodik olarak.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.