benim gibi aranızda kesin vardır yaz kış elleri ve ayakları durduk yere terleyen. özellikle yazın had safhada olduğu için rahatsız oluyorum ve sosyal durumlarda zorlanıyorum. az önce araştırmam neticesinde bazı losyonlar geçici çözüm sağlıyormuş. odaban, sweat set ve perspirex losyonlarını tavsiye ediyorlar. sizin bu konuda önerebilieceğiniz losyonlar var mı ya da bu rahatsızlığa nasıl bi çözüm buldunuz?
Aynı sorun bende de var malesef.Ellerim,ayaklarım,koltukaltlarım sürekli terliyor.En kötüsü tabiki ellerin terlemesi,artık sosyal hayatım durma noktasına geldi o derece rahatsız ediyor.Ben botox yaptırmak istiyorum ellerime 6 ay terlemeyi kesiyormuş.Dün tıp fakültesi hastanesine gittim ama yapmıyorlarmış.Şimdi özel hastaneleri araştırıyorum bulabilirsem zaman kaybetmeden yaptıracağım
sakın botox yaptırma hem pahalı hem de çok zahmetli ayaklarına iğne batırıyorlar acılı bir süreç
ETS'den baska da çözüm yokki :/ su an en uygunu botoks gibi görünüyor.Niye bu kadar olumsuz baktın botoksa yaptırdın mı sen :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme