Şimdi Ara

Yaz için ''Spor Ayakkabı'' tavsiyeleri, yorumlar, fikirler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
11
Favori
7.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 sene kullandığım ayakkabıdır ve rekor bundadır.100'e almıştım.Son baktığımda 140'tı.Şuanda 100 civarı olabilir yine.Yaz geliyor, insanlar devamlı yanlış seçimler yapıyor.Bende kullandığım ve beğendiğim şeyleri paylaşalım dedim.Nike Elite.Şahsen alttaki rengi öneririm.Toz kapmaz.Bezle hafiften silerseniz üstündeki kirler tamamen gider.Müthiş bir ayakkabı.Çorapla dolaşıyormuş hissi

Şimdilik çok fazla öneri yapmamayı düşünüyorum.İnsanlar aldığı ayakkabıları ve memnun kaldıklarını yazarsa, bende konuya eklerim.İleride birçok ayakkabı daha eklenecektir.Ayrıca almak istediğiniz ayakkabı için tavsiye verebilirim, almayı düşündüğünüz ayakkabı için yorum yapabilirim.İyi günler.

Edit :

F/p ürünü diye buna derim ben 53,90 ve böyle bir rahatlık yok.Ayrıca ilk defa pantolon paçasıyla müthiş uyum içinde bir ayakkabım oldu Normalde hep saçmalardı pantolonlar.Ayakkabıyı herkese tavsiye ederim.Gidipte ismi şekil gibi olan ama dandik bez ayakkabılara 250 tl vermeyin bence.

Resimleri yandaki sitede var.Ben Ender/Aksaray mağazasından aldım > N11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 14 Mayıs 2014; 21:20:28 >

• Harika bir ayakkabi.yaz kis giy.goretxtir.su,soguk almaz.tuy gibidir.renkleri var.fiyatida 180 falan.sportivelerde bulursun.

https://www.cityshop.com.tr/urun/615984-070_Nike-Erkek-Zoom-Wildhorse-Gore-Tex.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usluco -- 15 Mart 2014; 15:26:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NB hicbi sekilde sasmaz ya da lacostetan bak

•  Yaz için ''Spor Ayakkabı'' tavsiyeleri, yorumlar, fikirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 15 Mart 2014; 15:27:10 >

• Yazın tek ayakkabısı benim gözümde toms dur.
  • New balance akar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardelis -- 15 Mart 2014; 15:32:12 >
  • New Balance

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nkenin şu tamamen fileli koşu ayakkabıları bir harika

• Ayakkabi giymem evden disari adimimi atmiyorum. Hatta gecen camdan bakayim dedim gozlerim kamasti ve yanimizdaki insaat bitmis insanlar tasiniyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heralde bu yaz yine boğazlı ayakkabı alırım.

@WISDOM

• Bana spor salonunda kullanabileceğim güzel 80-90 civarı fiyatlı bir ayakkabı lazım. Önerilere açığım.
  • Internetten ayakkabı alınır mı? Yani sıkıntı falan çıkarsa mağazasına götursek kabul ederler mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: double or nothing

Internetten ayakkabı alınır mı? Yani sıkıntı falan çıkarsa mağazasına götursek kabul ederler mi ?

Bence gidip yerinde görerek almak en güzeli.Yalnız dikkat et.En baştan iyisini ve içine sineni seç.Sonradan uğraşma.Ayrıca sonradan beğenmeyip götürünce, ayakkabı beğenme şansın çok daha azalıyor.Bu sefer paranı geri almak istiyorsun falan.Önerim flodur.Bence gayet iyi yer.

İlk başta attığım ayakkabı 10tl daha koyarak alabilirsin.Spor salonu için birebir ve aşırı rahattır
    @PetrovaFire
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

quote:

Orijinalden alıntı: double or nothing

Internetten ayakkabı alınır mı? Yani sıkıntı falan çıkarsa mağazasına götursek kabul ederler mi ?

Bence gidip yerinde görerek almak en güzeli.Yalnız dikkat et.En baştan iyisini ve içine sineni seç.Sonradan uğraşma.Ayrıca sonradan beğenmeyip götürünce, ayakkabı beğenme şansın çok daha azalıyor.Bu sefer paranı geri almak istiyorsun falan.Önerim flodur.Bence gayet iyi yer.

İlk başta attığım ayakkabı 10tl daha koyarak alabilirsin.Spor salonu için birebir ve aşırı rahattır
    @PetrovaFire

Çok iyiymiş hocam o zaman. Hemen değerlendirmeye alacağım

bende bunu almayı düşünüyorum.
  • İlkokuldan beri superstar giyiyorum başka ayakkabılar ayağımı acıtıyor, o yüzden superstars devam

yaza değiştirirmiyim bilmem ama şu anda bunu kullanıyorum kaç ay oldu hala vuruyor meret bide 46.5 47 olmasın artık demiştim (normalde 45 giyiyorum)

• Beyler bana hediye olarak su ayakkabı geldihttp://www.flo.com.tr/Nike-525726-001-Siyah-Erkek-Fitness.html

Fakat ayakkabı içime sinmedi daha sneaker modelleri tercih ederim ayrıca numarasıda küçüktü. Değiştirmek istiyorum tavsiyeleriniz neler?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phylian kullanıcısına yanıt
    Fena ayakkabı değilmiş aslında.Ama ben bu sene bu tür bi converse alıcak gibiyim.Siyahından tabii
    http://www.flo.com.tr/Converse-M9622-Lacivert-Erkek-Sneaker.html
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.