Şimdi Ara

Yaz için internet 3 aylık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en alttaki paketi almaya düşünüyorum en uygun onu gördüm başka önerisi olan varmı diğer tüm şeylerde taahhüt var türknet ev telefonu istiyor
    https://i.hizliresim.com/dG59qn.png

• türknet kendide tahsis edebilir telefonu diye biliyorum ama en kötü aylık 18tl ev telefonu bağlattırıp bide 60tl türknet daha mantıklı olmuyormu?
  • türknet kendisi açtırıyor telefonu. aboneliği iptal ettirdiğinde ikisinide iptal edebiliyorsun. zaten türknet mh size diyor ister kullanın ister kullanmayın diyor.
  • s.a arkadaşlar yazlığım için yazlık internet almak istiyorum bazı sorularım olacak

yalık ultranet limitsiz 3 ay 204 tl

kaç günde bağlanır

telefon ile başvuru yapılabiliyor mu

modem 168 tl modem nasıl kaç metreden çeker benim evden karşıdaki 35 mt eve çekermi wifi olarak
  • derya78 kullanıcısına yanıt
    bugün bağlatmaya gittim ayın 25 ine filan atar sistem dedi 5-6 gün atıyomuş işte diğer sorular hakkında bilgim yok
  • Daha ucuza YÖK mü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.a arkadaşlar yazlık 3 aylık 204 tl internet bağlanttım geldiler kablo çekip modemi bıraktılar hala internet açılmadı modem açık dsl ve internet ışıkları yanmıyor aradım ative edilecekmiş 2 gün ile15 gün arasında dedi aktive bu kaadr uzun mu sürer

birde bu nedir mhlerini ardıktan sonra online işlemler yazıyor

Harici Callbackli Musteri Aktivitesi Yaratma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün (1 temmuz, pazar) yazlık ev için üç aylık başvuru yaptık. İlk cep telefonu mesajında yarın gelip bağlayacakları şeklindeydi. Ardından ikinci mesaj geldi. 4 temmuz, çarşamba günü gelip bağlayacakları belirtiliyor. Bekleyip, olan biteni göreceğiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.