Şimdi Ara

Yaz icin ikilemde kaldim yardima cok ihtiyacim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar. 12. sinifa gectim ve esit agirligim. bu yaz iyi calismazsam okul+dershane temposuna girince zaman akip gidecek bunu biliyorum. simdi aklimda yaz icin mat-2 agirlikli calismak var. mat-1'den ygsde 25-32 arasi net yaparim genelde yani iyi degil ama temelim var. hatta yazin neredeyse hep mat-2 calismayi dusunuyorum cunku mat-2 bilgim sifir. trigonometriden basladim ve once fem simetri kitaplarindan ogrenip sonra soru bankasindan soru cozerek gidecegim. sizce hata mi yapiyorum ygs'ye mi agirlik vermeliyim?

mat disinda da tarih ygs fem simetriyi, turkceden bir paragraf soru bankasi, bir de geometri ygs icin ince bir soru bankasi bitirmeyi dusunuyorum.

bu pazartesi uygulamaya koydum. gunde 3-4 saate yakin calisiyorum ama cok zor geliyor. umarim zamanla alisirim ders basinda oturmaya.

bu arada ygsden turkce 32-37 arasi, mat 25-32 arasi, sosyal 20-30 arasi (cok bilgi eksigim oldugu icin sinavdan sinava cok degisiyor), fen 5 net civari.

bu netler ankara hukuk icin az biliyorum ve ygs de calismam gerekiyor bunu da biliyorum ama oku acilinca dershane falan hep ygs anlatacagi icin su an lys mata agirlik vermek daha mantikli degil mi?

ozellikle sinava girmis arkadaslar yardimci olursa cok mutlu olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lutfen yardim arkadaslar.

• güncel
  • LYS agirlikli gitmen daha iyi olur bence zaten Mat1 temelin varmis eksiklerine bakarsin deneme cozersin LYS calisman sana cok faydasi olur son iki aya sıkıştırmazsın sıkıştırsanda yetismez ben pek yetistiremedim sozellere de kisada olsa bak unutup en basa donmezsin tekrar edersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MPower40

LYS agirlikli gitmen daha iyi olur bence zaten Mat1 temelin varmis eksiklerine bakarsin deneme cozersin LYS calisman sana cok faydasi olur son iki aya sıkıştırmazsın sıkıştırsanda yetismez ben pek yetistiremedim sozellere de kisada olsa bak unutup en basa donmezsin tekrar edersin.

tesekkur ederim hocam. icimi rahatlattin cunku hocalar ve arkadaslar hep ygs calis diyordu. evet biraz ygsye de bakarim ama su mat-2 belasini hafifletmem lazim. cok sagol.

@dishekimligi
    upladigin icin sagol. biraz uzun olmus yazi millet okumaya usendi galiba.

• YGS yi birakma ama temelim var demissin mat1 den eksiklerini kapatip YGS den hemen LYS basla YGS biraz sans isi ama LYS calisma bilgi ister YGS den deneme cozersin LYS den soru bankasi bitirirmen daha iyi olur bence yazi iyi degerlendir zaten ama cok yogun olmasin baslarda sonra sıkılırsın yavas yavas artir tempoyu daha verimli olur planli duzenli calis disiplin sart oncelikle hedefinde basarilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MPower40 -- 20 Haziran 2014; 0:39:55 >
  • simdi ne yazdin pek okumadim ama mat caliscaksan once ygs geo ve mati bitir sonra lysye gec. sosyali de arada bak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kitap ariyorum ama bulamadim
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MPower40

YGS yi birakma ama temelim var demissin mat1 den eksiklerini kapatip YGS den hemen LYS basla YGS biraz sans isi ama LYS calisma bilgi ister YGS den deneme cozersin LYS den soru bankasi bitirirmen daha iyi olur bence yazi iyi degerlendir zaten ama cok yogun olmasin baslarda sonra sıkılırsın yavas yavas artir tempoyu daha verimli olur planli duzenli calis disiplin sart oncelikle hedefinde basarilar.

tesekkurler ben de boyle dusunuyorum.

@skins
    mat-2 konularina calisabilecek kadar mat-1 temelim var o yuzden mat-2'ye calismayi daha mantikli buluyorum. su an millet lys matematikte nasil dokuluyor bunu gordukce mat-2'nin onemini iyice fark ediyorum.

• çöz işte bir şeyler, elin boş kalmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.