Şimdi Ara

Yaz geliyor acil kilo vermem lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 hazirana kadar yani yaklaşık 2 ayda 10 kilo vermem lazım. boyum 1.92 kilom 112 ve 2 ayda 102 olmam lazım. yani 105 in altına düşsem de yeterli. kalan kiloyu tatile gidince spor salonunda vercem. sizce 2 ayda nasıl 10 kilo verebilirim. şu an her akşam yürüyüş yapıyorum 1 saat kadar. neler yiyeyim mesela nasıl besleneyim.

• her şey hayatınızda bu kadar basit mi yani. Yaz geliyor ohh hemen vereyim 10 kilo yaz bitince gene alırım.

Çok kilo vermek istiyorsan ekmeği bırakacaksın ve aç uyumayı bileceksin. Aç uyudun mu kilo verirsin. Acıkırsan su iç. Ha iç bir şey yeme demiyorum yanlış anlama akşam uyumadan önce 6 7 saat önce yemeğini ye bidaha bir şey yeme gerekirse aç uyumayı öğren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 21 Nisan 2017; 22:21:5 >
  • 2 ayda 10kg verılebilir bir rakam.Öncelikle şekeri unu tuzu kesmekle başla.Hayatından paketlenmıs cıkolata gofret bıskuvı tarzı abur cuburları tamamen cıkar.sonrasında dıyetısyene gıt senın kilona ve yaşamına uygun bir beslenme düzeni oluştursun.Sakın ınternetteki jhaftada 3 kılo gıbı saçma diyetleri deneme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo Vermem Durdu Acil Yardım
    8 yıl önce açıldı
    Kilo Verdim Ama Geri Alacam.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.