Şimdi Ara

Yaz Geldi Ama Hic Heyecan Yok ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9. siniftayim iyi bir ortalamayla sinifimi geciyorum, okullarin kapandigi aksami 3 haftaligina ayvaliga gidicem. İstedigim dag bisikletini uzun ugraslar sonucu aldim her istedigimi gerceklestirdim ama hicbir rahatlama yok uzerimde, hic heyecan ve mutluluk yok. Bisikleti almak icin okula parasiz gittigim de oldu, ilk sinavim 22 olan biyolijiden gecmek icin sabahlara kadar ders calistigim da, donem odevimi almayan fizik hocasinin haftalarca pesinden kostugumda. Stres uzerine stres yani hepsi bitti gecen hafta fizikten de, biyolijiden de gectim bisikletimi de satin aldim ama hicbir degisiklik yok gibi ruh halimde. Ailem tatil yapinca duzelirsin cok calistin falan dediler haklilar mi sizce daha o soku atlatamis oldugumdan mi boyle ? Oysa ki bu gunlerin hayaliyle gesmisti aylarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• asıl geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Truvativ

9. siniftayim iyi bir ortalamayla sinifimi geciyorum, okullarin kapandigi aksami 3 haftaligina ayvaliga gidicem. İstedigim dag bisikletini uzun ugraslar sonucu aldim her istedigimi gerceklestirdim ama hicbir rahatlama yok uzerimde, hic heyecan ve mutluluk yok. Bisikleti almak icin okula parasiz gittigim de oldu, ilk sinavim 22 olan biyolijiden gecmek icin sabahlara kadar ders calistigim da, donem odevimi almayan fizik hocasinin haftalarca pesinden kostugumda. Stres uzerine stres yani hepsi bitti gecen hafta fizikten de, biyolijiden de gectim bisikletimi de satin aldim ama hicbir degisiklik yok gibi ruh halimde. Ailem tatil yapinca duzelirsin cok calistin falan dediler haklilar mi sizce daha o soku atlatamis oldugumdan mi boyle ? Oysa ki bu gunlerin hayaliyle gesmisti aylarim

12.sınıf yazına gelince arkadan yılanımsı bir şey takip ediyor seni onun heyecanıyla konu çalışırken ve sınav stresiyle baya atraksiyon heyecan bol oluyor.Malum kazanamazsan arkadan sokuyor o yılan.YGS + LYS gelince elin ayağın birbirine girer merak etme.

• Truvativ kullanıcısına yanıt
    bende mutlu olacağımı zannediyordum bilgisayarın başından ayrılamıyorum.bu yaz birşey mi oldu anlamadım .senin halin iyi bir doğa ile buluşacaksın.ben datçada tek başıma tatil yapacam neredeyse
  • yaz gelince ne olacak sanıyorsun be mübarek .

yazı yaz yapan diyip devam ederdim de uykum var şimdi hiç uğraşamam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

quote:

9. siniftayim iyi bir ortalamayla sinifimi geciyorum, okullarin kapandigi aksami 3 haftaligina ayvaliga gidicem. İstedigim dag bisikletini uzun ugraslar sonucu aldim her istedigimi gerceklestirdim ama hicbir rahatlama yok uzerimde, hic heyecan ve mutluluk yok. Bisikleti almak icin okula parasiz gittigim de oldu, ilk sinavim 22 olan biyolijiden gecmek icin sabahlara kadar ders calistigim da, donem odevimi almayan fizik hocasinin haftalarca pesinden kostugumda. Stres uzerine stres yani hepsi bitti gecen hafta fizikten de, biyolijiden de gectim bisikletimi de satin aldim ama hicbir degisiklik yok gibi ruh halimde. Ailem tatil yapinca duzelirsin cok calistin falan dediler haklilar mi sizce daha o soku atlatamis oldugumdan mi boyle ? Oysa ki bu gunlerin hayaliyle gesmisti aylarim

12.sınıf yazına gelince arkadan yılanımsı bir şey takip ediyor seni onun heyecanıyla konu çalışırken ve sınav stresiyle baya atraksiyon heyecan bol oluyor.Malum kazanamazsan arkadan sokuyor o yılan.YGS + LYS gelince elin ayağın birbirine girer merak etme.

Ben o kadar stres yapmam. Kazanamazsam seneye tekrar girerim kafasinda olurum ama yine de cok calisirim

• quote:

quote:

quote:

Ben o kadar stres yapmam. Kazanamazsam seneye tekrar girerim kafasinda olurum ama yine de cok calisirim

bende öyle diyordum hatta daha 9 dayız çok var diyordum lise çok hızlı geçiyor emin ol.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nephren-Ka

asıl geçer

günde 2-3 kere asılıyorum ama daha çok canım sıkılıyor o zaman
    quote:

quote:

quote:

quote:

bende öyle diyordum hatta daha 9 dayız çok var diyordum lise çok hızlı geçiyor emin ol.

Hayirlisi diyelim yasayan daha iyi bilir o yuzden hakli olabilirsin

• Bende de durumlar aynı. Herhalde bu yaz sırf evde olacağımdan dolayı böyle hissediyorum.
  • hobi edin liseli
  • sevgilin yok ondan
  • Bi oyuna başla her öğününü birseyle doldur. Örneğin sabah denize gircen 2 3 saat sonra eve gidip nette takilacaksin ardindan çıkıp bisiklete bineceksin sonra eve gidip herhangi bi oyunda Drift atacaksin.

• KALKTI
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

sevgilin yok ondan

Evet bu aklima gelmisti bir yaz aski lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

hobi edin liseli

Hobi var bisiklet :) Haftasonlari sabah erken kalkip cikiyoruz yollara sehirden uzaklasip köylere dogru gidiyoruz 50-60 km falan. Mis gibi doga havasi :) Bunun disinda oyun oynamaya basliyorum butun gun sicakta disari cikilmiyor tavsiye ettiginiz online oyun varsa soyleyin strateji haric .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Truvativ -- 9 Haziran 2013; 2:26:35 >
  • bende tüm yıl bu yazın hayalini kurdum ama hiç bişey hissetmiyorum

ÇÖZÜM ASLINDA ŞU KARDEŞİM : manita lazım
  • Bu sene bişey var bi arkadaşta depresyona girmiş konu açmış Nisan ayı gibi bende depresyona girdim hap ile az buz düzeldim ama bu sene bişey var yarın okul yok sınav desen sınavlar bitti haftaya karne alcaz ama yok hiç heyecan yok farklılık yok hadi bişeyler bulalım oyunlar deseniz hiçbiride sarmıyorki :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5krilleX

Bu sene bişey var bi arkadaşta depresyona girmiş konu açmış Nisan ayı gibi bende depresyona girdim hap ile az buz düzeldim ama bu sene bişey var yarın okul yok sınav desen sınavlar bitti haftaya karne alcaz ama yok hiç heyecan yok farklılık yok hadi bişeyler bulalım oyunlar deseniz hiçbiride sarmıyorki :D

Bir ara ben de depresyona giriyordum don sinavlarin baslamasina yakin. Cevremizde gelisen olaylardan dolayi olabilir mesela reyhanli patlamasi, gezi parki direnisi vs. ister istemez etkeniyor insan

• Arkadaş ben lise yıllarımı, yazlarını düşünüyorum da peheee şimdikiler harbi harbi asosyal olmuş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 5krilleX

Bu sene bişey var bi arkadaşta depresyona girmiş konu açmış Nisan ayı gibi bende depresyona girdim hap ile az buz düzeldim ama bu sene bişey var yarın okul yok sınav desen sınavlar bitti haftaya karne alcaz ama yok hiç heyecan yok farklılık yok hadi bişeyler bulalım oyunlar deseniz hiçbiride sarmıyorki :D

Bir ara ben de depresyona giriyordum don sinavlarin baslamasina yakin. Cevremizde gelisen olaylardan dolayi olabilir mesela reyhanli patlamasi, gezi parki direnisi vs. ister istemez etkeniyor insan

Güzel tespit çok değişik bi ülkede yaşıyoruz ya bazı şeyler hem gözlerimizi hemde ağzımızı kapatıyor doya doya yaşayamıyoruz bence bu ülkede standart bi yaşantı hakim ...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.