Şimdi Ara

Yayınlanan soruların çok kolay olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu soruyu çarpanlara ayırma sorusu sandım göz attığımda,taa ki üste bakana kadar. Köklü sayılar sorusu felan eskiden en azından işlem gerektiriyordu. Şimdi o bile yok,üstten bakıp aşağıya not alıyorsun gördüklerini tek tek. Problemler her zamanki zorluğunda değişen birşey yok. Geometri ise artık normal soru yok gibi.Bu tarz sorular zor geometri sorularından daha kolay oluyor genellikle.

• Bunları soracaklar diye bir şey yok ki. Sadece örnek vermişler. Sınav biraz daha zorlar diye düşünüyorum.

AMA HARBİDEN O NASIL SORUDUR LAN :SDFAASDFASDFASDFASD:F ASDFSDAFASDFSDFSDA FASD FASD FS
  • Eskiden standart sapmanın tanımını vermeden sorarlardı. Onu bile vermişler. Tanımı veriyor işlem yap diyor. Soruların farklılığı göz korkutsada gerçekten kolay sorular. 2015-2017 ygs şu kitapçıktan çok daha zor
  • 24-25-26-27 problem sorularına bakın. Aşırı basit sorular. İlk baktığımda korktum şekillerden felan şuan detaylı okuyorum soruları. Aşırı basit bir sınav beyler
  • Sınav gercekten cok basit.Brnin anlattiklari bunlarin yaninda kuantum fiziği gibi kaliyor.Ah br hocam kiymetini bilmeyen cok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk görünce refleks çarpanlara ayırmaya çalıştım.

Dedim neden çıkmıyor bu.

Sonra birşey yapmamam gerektiğini farkettim
  • Başarı artsın diye bunlar hep.

Sağlam Problem ve Geometri soruları ile bunun dengelenceğini düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burası Çok Önemli Kitabı
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Soru güldürdü harbi direkt cevabı verselermiş
  • Geometrideki sorular hiçbir şekilde geometride ustalık gerektirmiyor arkadaşlar. Gördüklerinizi not alıp yavaşça işlem yapacaksınız. Ne bir ek çizim yeteneği ne başka birşey gerektirmiyor. Böyle gelirse bku yeriz haberiniz olsun.
  • Sorunun başarı oranı yüzde kaç olur acaba ? Yüzde 90 gibi bi rakam çıkmazsa kapatalım gidelim ülkeyi.
  • şimdi millet çok basit çok basit diyecek ösym bunu değerlendirip zor soracak göreceksiniz, her türlü sınav zamanı bu tipde daha zor sorular önümüze çıkacak bence
  • Kesinlikle bu kadar basit sormazlar benim fikrim bu yönde

Geçen ösym başkanı soruları yayınlıcaz fakat aynı zorlukta olmayacağını vurgulamıştı

• ÖSYM ters köşe yapmayı seviyor

• demeyin şöyle ya ben bir türkçe sorusu yapayım dedim plato sorusunu yanlış yaptım fulldü hedefim yalan oldu
  • gençler sınavın cebir kısmının bundan kat kat zor olacağını falan beklemeyin.2017 de bu ayardaydı ilk 20 soruyu falan 10 dakikada çözüm derece mi yapcam falan dedim sonra problemlerde 20 dakikada bir soru yapmıştım.sene başından beri söylüyoruz karekökmüş endemikmiş bunlarla vakit kaybetmeyin boşuna adamlar 10 seneden beri cebirden elemiyorlar elemiyecekler de.deneme + problemlere abanın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.