Şimdi Ara

yayın hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oxinin yayında 2k işi izlerken benim açtığım yayını taş çatlasa 30 kişi izliyor

yapılan yorumlara bakıyorum oxi paso küfür yerken benim kanalda 10 numara muhabbet geçiyor

acaba twitchde bot gibi birşeymi var kalitesiz yayınlarda 3k 5 k izleyen varken kaliteli yayınlarda izleyici yok nedendir acaba

• izleyici botları var . anlamak için viewer list açabilirsin . oradaki sayıyla çok fark var ise ( üyeliksiz izleyenleride göz önünde bulundurarak) o kişi bot kullanıyordur. bende yayın yapıyorum. 2 kez açtım yayın ortalama 10-13 kişi izliyor . ama heyecanlı oluyorum ve pingim yükseliyor. sende de yayında ping yükselmesi oluyor mu? normalde 110 -93 arası giden ping yayında min 150 oluyor. upload 2 mgbt yayına ayrılan 1 mgbit ayırıyorum. konuyu nereye getirdim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batublood -- 22 Kasım 2014; 15:44:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batublood

izleyici botları var . anlamak için viewer list açabilirsin . oradaki sayıyla çok fark var ise ( üyeliksiz izleyenleride göz önünde bulundurarak) o kişi bot kullanıyordur. bende yayın yapıyorum. 2 kez açtım yayın ortalama 10-13 kişi izliyor . ama heyecanlı oluyorum ve pingim yükseliyor. sende de yayında ping yükselmesi oluyor mu? normalde 110 -93 arası giden ping yayında min 150 oluyor. upload 2 mgbt yayına ayrılan 1 mgbit ayırıyorum. konuyu nereye getirdim :D

benim yayında pingde çok fazla bir sıkıntı yok zaten fpsi hiç söylemiğim :D 180lerde oynuyorum

benim tek anlamadığım çok kötü oyuncuların izlenme sayısı çok fazla kötü oynayıp feedleyip küfürmü yemek gerekiyo acaba yayında izleyici sayısının artması için

• quote:

Orijinalden alıntı: hattorihanzou

quote:

Orijinalden alıntı: batublood

izleyici botları var . anlamak için viewer list açabilirsin . oradaki sayıyla çok fark var ise ( üyeliksiz izleyenleride göz önünde bulundurarak) o kişi bot kullanıyordur. bende yayın yapıyorum. 2 kez açtım yayın ortalama 10-13 kişi izliyor . ama heyecanlı oluyorum ve pingim yükseliyor. sende de yayında ping yükselmesi oluyor mu? normalde 110 -93 arası giden ping yayında min 150 oluyor. upload 2 mgbt yayına ayrılan 1 mgbit ayırıyorum. konuyu nereye getirdim :D

benim yayında pingde çok fazla bir sıkıntı yok zaten fpsi hiç söylemiğim :D 180lerde oynuyorum

benim tek anlamadığım çok kötü oyuncuların izlenme sayısı çok fazla kötü oynayıp feedleyip küfürmü yemek gerekiyo acaba yayında izleyici sayısının artması için

sana nasıl özel mesaj atabilirim? benden deneyimlisin gözlemlediğim kadarıyla yardım almak isterim.
    edit : tamam buldum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batublood -- 22 Kasım 2014; 16:15:53 >

• Ne 2k si ortalama 8-10 k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4k Yayınlar Hakkında Sohbet
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.