Şimdi Ara

YAYIN DENİZİ TYT TÜRKÇE DENEME 14x40 çözen varsa acil baksın yorumlarınızı bekl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocalarım normalde Türkçe denemelerinde zor deneme olsa bile kolay kolay 26-27 nin altına düşmem. Ama daha emin çözdüğüm yayın denizi pro tekrar ettiren fark Tyt Türkçe denemesinde hüsrana uğradım. İlk denemeyi çözdüm 40 dkda bitirdim ama sonuç hüsran oldu. Çözen varsa sizce seviyesi nasıl. Msü ye az bir zaman kalmışken moralimi bozdu bu deneme, her an yırtıp atabilirim çok sinirlendim. Almayı düşünen varsa da almasın bence moral bozmaktan başka bir işe yaramaz. Çözen varsa yorumlarınızı bekliyorum. Başka yerde de inceleme videosu yapılmamış hangi akılla aldıysam bu denemeyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• YAYIN DENİZİ TYT TÜRKÇE DENEME 14x40 çözen varsa acil baksın yorumlarınızı bekl

bu mu hocam

• Evet hocam bu maalesef ki

• hocam ben bu denemeden 5 tane çözdüm. Tek deneme hariç 33 36 arası geldi hep. Bir denemede ben 24 netlere kadar düştüm. Belki psikolojik o an çözerkenki ruh halinize bağlı bir şey olabilir. O yüzden bir deneme daha çöz. Bunun dışında bilgi sarmal çözmüştüm onda ortalama 33 net geliyordu.

• Orta seviyede bir deneme, netlere çok takılmamak gerek bence 1 denemeyi baz alarak. Ösym Türkçe'de zorluyor, çözülmeli yani.

• huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt

Haklısınız hocam bir denemeyi baz almak yanlıştı ama o an da modum yüksek olunca hüsrana uğrayınca sinirlenmiştim teşekkürler görüşünüz için

• myloxyloto kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam haklısınız ön yargılı davranmış olabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.