Şimdi Ara

Yayın Denizi Paragraf Hız ve Fem 8 li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 2 deneme türkçem çok kötü gelmişti ( 21 ve 19 )

Paragraf hız çözdüm sayfa 70 teyim gerçekten çok yararı oldu bugün fem 8'li denemesinden 36 net yaptım.

paragrafta şu an sıkıntı yok ama dilbilgisini nasıl halledebilirim simetri faydalı olur mu ?

ayrıca fem 8'li deneme seviyesi nedir?

• ygs den kolay ama çok hafifte sayılmaz orta bi deneme
  • Fem 8'liyi ben de kullaniyorum. Puanlar ort. ayni geliyor ama derslerdeki netler çok değişiyor. Mesela turkceden 35 yaptiğim da oldu 24 de oldu. Fenden 25'de oldu 16'da oldu. Deneme sonlara doğru zorlaşiyor. Matematik orta. Sosyal orta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkce icin simetri yeterlidir denemeye gelirsek kolay bir deneme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emree-

Son 2 deneme türkçem çok kötü gelmişti ( 21 ve 19 )

Paragraf hız çözdüm sayfa 70 teyim gerçekten çok yararı oldu bugün fem 8'li denemesinden 36 net yaptım.

paragrafta şu an sıkıntı yok ama dilbilgisini nasıl halledebilirim simetri faydalı olur mu ?

Yayın denizi'nin kitabını biraz daha açabilir misiniz ? O kadar fark ettiren bir kitap mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BehsatHoca

quote:

Yayın denizi'nin kitabını biraz daha açabilir misiniz ? O kadar fark ettiren bir kitap mı ?

Hocam son denemelerim 19 ve 21 saymazsak 26 27 geliyordu bir keresinde 32 geldi kitap gercekten farkettirdi hem hizlandim hem kendimden emin cozuyorum.
    Kitapta en basta en cok paragraf soru tiplerini gosteriyor ardindan sureli mini testler var ayrica 15 i cozumlu 30 kusur test var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BehsatHoca

quote:

Hocam son denemelerim 19 ve 21 saymazsak 26 27 geliyordu bir keresinde 32 geldi kitap gercekten farkettirdi hem hizlandim hem kendimden emin cozuyorum.
    Kitapta en basta en cok paragraf soru tiplerini gosteriyor ardindan sureli mini testler var ayrica 15 i cozumlu 30 kusur test var.

Hocam ortalama kaç soru vardır kitapta ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 20 şer soruluk 35 test var 6 adet de mini test ve çözümlü örnekler 750 küsür tane soru.
  • quote:

20 şer soruluk 35 test var 6 adet de mini test ve çözümlü örnekler 750 küsür tane soru.

Tamam hocam teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.