Şimdi Ara

Yay (Ok) Yaptım Beyler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
42
Favori
30.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: T-72

Bence çam yapmasaydın hocam ya. Ben de her anneannemlere gidişimizde yapıyorum. Kiraz iyi oluyor. Esnek. Çam serttir. Kırılır. İki atıştan sonra ikiye bölünmesin sonra

Korktugum sey, cekerken kirilip alnimin catisinda patlamasi ama saglam duruyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatasız Cool

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

başımıza arrow mu olcan lan? izlemiyorsan izle

ne kadar komiksin forumca öldük öldük dirildik

sen sus lan köylü
  • quote:

Orijinalden alıntı: gne

Makaralı yapsaydın

Bir sonrakine insallah

• küçük resimde yayın ortasını sele bandıyla bantlamışsın gibi gözüküyo On numara olmuş hocam emeğine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerar95

küçük resimde yayın ortasını sele bandıyla bantlamışsın gibi gözüküyo On numara olmuş hocam emeğine sağlık.

evet uzaktan öyle görünüyo eyvallah hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hatasız Cool

quote:

başımıza arrow mu olcan lan? izlemiyorsan izle

ne kadar komiksin forumca öldük öldük dirildik

sen sus lan köylü

aaa kikik aaaaaaaa kiki
  • Yaratıcıı
  • Koxp var mı?
  • Hocam crysis 3te ki oku yapsaydınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoları bekliyoruz artık

• Kaç km menzil?
  • Malzeme sadece tahta mı ? Çünkü bildiğimiz tendon falan kullanılıyor yapımında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Başarılı hocam. Hem sizin kişiliğinize katkısı olmuş bir uğraş hem de yeni bir hobi edindiniz bana göre.

Bu iş için ne kadar vakit harcadınız, kaça patladı?

Oklari ve kirisini uygunundan aldim, 4 adet farkli ok aldim hangisinin daha iyi olacagini bilmiyorum. Kargoyu bekliyorum su an. Onlari da monte edip deneme atislari yapicam. Eger ise yarar bisey olursa devam ettirmeyi dusunuyorum. Elle oyma isleri biraz vakit aliyo, ama bir dahakine sadece cizimini yapip tamamini marangozda yaptirmayi dusunuyorum. Kisaca maliyeti 50-60 tl tuttu. Gayet uygun yani. ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: TheTurkAdam07

Videoları bekliyoruz artık

Malzemeler bi iki gune gelecek, hemen montesini yapip videolari ekliycem

• bu daha iyi bence

http://www.youtube.com/results?search_query=80+pound+bow&page=&utm_source=opensearch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 18 Haziran 2013; 13:03:08 >

• Çok iyi hocam bende yapmak istiyorum hevesim vardı hepde hiç atraksiyon olmadı
  • PVC ile hem daha ucuza getirirdin, hem daha iyi olurdu düşüncesindeyim. Yukarıdaki arkadaş video paylaşmış hatta.
  • Serdar Kılıç'ın Dağ Evi serisindeki bir bölümde insanı heveslendiren türden okçulukla ilgili bilgiler vardı. Bir göz atmanı tavsiye ederim.

http://youtu.be/t9qsA5HqqNs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

PVC ile hem daha ucuza getirirdin, hem daha iyi olurdu düşüncesindeyim. Yukarıdaki arkadaş video paylaşmış hatta.

evet pvc de fena durmuyo. Kanatlar pvc den daha esnek olur gibi. Benim kanatlar o kadar esnek değil. Haftasonu pvc denicem, başka bi kabzayla beraber:)
  • Arkadaslar oklarim ve diger malzemelerim geldi;) is donusu aksam hemen montajini yapio deneme atislari yapicam. Video ve foto yuklicem.

Ayrica yeni bi oka daha basliyorum, en kisa surede onu da bitiricem. Ama bu deli bisey olacak;) en kisa surede fotolar geliyor;)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.