Şimdi Ara

Yay (Ok) Yaptım Beyler (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
42
Favori
30.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok ilgimi çekti. gerçekten insanın kendi yeteğenin keşfetmesi ve kendine böyle güzel uğraşlar edinemsi gibi zevkli bir şey yok. çok büyük marifet vallahi. daha fazla üretip satışa çıkarabilirsin gerçekten. hepsi ayrı ayrı güzel. helal olsun hocam ben çok beğendim.
  • Sanırım çoğumuzun ortak düşüncesi bir yapım videosu istiyoruz

Ben yapmayı denedim ısı tabancam olmadığı için ocakta ısıttım.Kenarlarını orantılı bükemedim.Yamuk yumuk saçma sapan bir şey çıktı ortaya.
  • hocam maşallah nazar değmesin eline sağlık. hayırlı çalışmalar+not:ticarete döksen parayı kırarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofrka

Sanırım çoğumuzun ortak düşüncesi bir yapım videosu istiyoruz

Ben yapmayı denedim ısı tabancam olmadığı için ocakta ısıttım.Kenarlarını orantılı bükemedim.Yamuk yumuk saçma sapan bir şey çıktı ortaya.

Yapimi ile ilgili yeni bir konu acacagim. Yeni yaylari aksamustu sizlerle paylasacagim su anda 7 tane yayim hazir;) evet baya bi emek isteyen bir is, ben hala kendimi gelistiriyorum. Dedigin gibi benim de ilk yaylarim faciaydi ama yapa yapa elim alisti. İsi tabancasi bende de yok yakinda bir tane alacagim su anda ben de tupe baglamis oldugum ( adini bilmiyorum) ates puskuren bi aletle calisiyorum ama isi tabancasi isimi daha da kolaylastiracak. Yeni yaylarin atisi ile ilgili bi video cekicem birazdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkaşlar.

Satış için yeni bir konu açtım. Konuya bekliyorum sizleri. Yeni yayların video ve fotoğrafları mevcut.

http://forum.donanimhaber.com/m_80547304/f_//tm.htm#80547304
  • İyi yapmışsın ama yaylar ve oklar biraz kaba ve kalın duruyor. Pek gerilmiyor da zaten ama tebrikler. Başarılarının devamını dilerim.
  • Konu hortladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcankorkmaz

İyi yapmışsın ama yaylar ve oklar biraz kaba ve kalın duruyor. Pek gerilmiyor da zaten ama tebrikler. Başarılarının devamını dilerim.

Sanırım ilk üç yaydan bahsediyosun. Yeni yaptığım yaylar hem esniyor hem de hafif. Onlar için mi söyledin anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: erosbos

quote:

Orijinalden alıntı: ugurcankorkmaz

İyi yapmışsın ama yaylar ve oklar biraz kaba ve kalın duruyor. Pek gerilmiyor da zaten ama tebrikler. Başarılarının devamını dilerim.

Sanırım ilk üç yaydan bahsediyosun. Yeni yaptığım yaylar hem esniyor hem de hafif. Onlar için mi söyledin anlamadım

Evet ilk 3 yaydan bahsediyorum. Diğerleri güzel fark etmemişim. :)
  • Hocam bari cep numaranıda eklede sana ulaşalım...
  • Arkadaslar yeni yaylarin yapimina baslayacagim. İsteyen olursa haberlesiriz. Fotolarini eklerim.

• Ben bir tane istedim hocam fakat size ulaşamıyorum özel mesajdan :D
  • O yeşili istiyorum

• iyi is cikarmissin dostum cocukken yas dal ve lastikle yapardik hey gidi gunler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam internette var ama tam anlatmamış hiç bir video nasıl yaptığınızı da videoya alsanız biz de faydalansak?

Üzülerek belirtiyorum ok attığınız alan buna müsait değil duvar oldukça kısa

Dipnot:zihgir kulkanımına bakmanızı öneririm osmanlı okçuluğuna kısaca

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumdan z162 nickli arkadaşa fotoğraftaki yayı yapmaya çalışacağım. Bitince paylaşırım.

@z162
  • +9 5/5 büyük şeytan yayı ve havalı çelik yayda yapsana qnq

• konu +rep
  • quote:

Orijinalden alıntı: z162

quote:

Forumdan z162 nickli arkadaşa fotoğraftaki yayı yapmaya çalışacağım. Bitince paylaşırım.

@z162

Hocam aynı tıpa tıp yapabilirmisiniz bilemem ama cok zor
    Resimdeki [ Daedric Yay oku ] aynısını kimse yapamadı ...
    Bence sizin yaptığınız yay oklardan yapın dahada zorlaşmazsınız kolaylık olur işiniz.

Birebirini tabi ki yapamam benzerini yapicam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: z162

quote:

Forumdan z162 nickli arkadaşa fotoğraftaki yayı yapmaya çalışacağım. Bitince paylaşırım.

@z162

Hocam aynı tıpa tıp yapabilirmisiniz bilemem ama cok zor
    Resimdeki [ Daedric Yay oku ] aynısını kimse yapamadı ...
    Bence sizin yaptığınız yay oklardan yapın dahada zorlaşmazsınız kolaylık olur işiniz.

Birebirini tabi ki yapamam benzerini yapicam

Satışta olan bir yayın var mı hocam almak istiyorum link verebilirsen fiyatı da uygun olursa çok iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.