Şimdi Ara

Yay alabileceğim yer veya site

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmirde yay,kundaklı yay gibi alabileceğim bir yer varmı ?
    Yada güvenilir bir sitede olabilir...

• Selamlar,

Kundaklı yay (arbalet) satışı maalesef yasak şu anda ülkemizde. Diğer tüm ihtiyaçlarınız için ONOK Okçuluğu tavsiye ederim, Türkiye'nin ana okçuluk malzemesi distribütörüdür. 0 312 2199192 Tunç Beye veya Kıvanç Beye selamımı söyleyin, indirim de yaparlar. :)

Saygılar.
  • okculuk.com
  • Yardımlarınız için teşekkür ederim.İlgileneceğim...
  • iyi günler, ben normal saçmalı tüfek atıcısıyım, atışlarımda baya keskindir..okçuluğa merakım var fakat pek yaygın olmadığından(en azından benim çevremde) öğrenme fırsatım olmadı..ok ve yay fiyatları böyle pahalı mı, ben aslında profesyonel değil daha sadece bir yay almayı planlıyorum, aslında kendimde yapabilirmiyim bilmiyorum...uğraşan arkadaş varmıdır acaba
  • okculuk.com adresi verilmiş, fiyatlar oldukça yüksek geldi bana...yani ben piyasa fiyatlarını bilmiyorum ama çok yüksek geldi bana, spordan soğutacak derece geldi :)
  • Fiyatlar maalesef pahali ucuz bisey istersen yay da cok kaliteli olmaz ama denemek felan istiyosan decathlonda geologic initech 2 var 149 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Av için üretilen yaylar(makarali) en az 500-600 tl den başlıyor daha amatör olan kanatlı yaylar ise(200 tlden başlıyor ilk olarak size tavsiyem samick polaris kanatlı yaydir hisar önünde bulmuştum 220 tl demişlerdi sahibinden de bir kullanıcı aynı yayı 180 tl diyor (150 ye bırakır bence ) tavsiyem budur iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi gaziemir de optimuma gitsene DECATHLON var orda ben ordan aldım yay ve ok
  • Eger yay ucuz sağlam - güçlüsünü almak istiyorsanız buyrun burdan bakın....

http://forum.donanimhaber.com/m_88644778/f_//tm.htm#88644778
    http://forum.donanimhaber.com/m_88641453/f_//tm.htm#88641453

@zaptirik
    @0130
    @erkanbrkpc
    @Gamer98
    @yourself88
    @samibatu
    @arcanbaris
    @nincakurba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.