Şimdi Ara

Yaw su download soruınuna bir çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aoc denemek istiyorum ancak bir türlü indiremedim 4 partt şeklinde indiriyor 4. part 3.5gb bunun torennti yok mudur ne yapıcam ben pc ac kapat ne kadar indirdiyse hepsi yalan ne bicim bir download manager yapmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: white_tiger

aoc denemek istiyorum ancak bir türlü indiremedim 4 partt şeklinde indiriyor 4. part 3.5gb bunun torennti yok mudur ne yapıcam ben pc ac kapat ne kadar indirdiyse hepsi yalan ne bicim bir download manager yapmışlar

Merhaba

Bu Link tıkla ve bu forumda zaten kayıtlı olan bir başlığa gideceksin Web üzerinde kayıtlı isen hesap bilgilerini girerek 15gb boyutunda bir yükleme yapacaksın. Resimli bir şekilde anlatımda var o başlıkta. Torent bir ara bir link görmüştüm ama hatırlamıyorum. Malesef yükleme yaparken pc yi kapatırsan yüklemen iptal oluyor o yüzden açık kalması gerekli bir çözümü yok yani , aşağıda verdiğim link te aynı ama onu indirmeni tavsiye ederim onu indirip kurduktan sonra 1.6 gb güncelleme yapıyor ama oyunu ilk çıktığında ki DVD si olanlar 6 gb den fazla güncelleme yapıyor.

Not: Bu linkteki yüklemede ek pakette var ama illa ek paket gerekli değil sadece map ve diğer şeyleride yüklemiş olacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wyrion -- 22 Haziran 2010; 12:27:39 >

• Ben trial indirdim oynuyorum (Gerci su anda update var server off) DVD sini nerden bulabilirim Gecen Vatana gittim belki bulurum diye ama bulamamıstım
  • Online alabilirsiniz oyunu , kutulu yada sadece cd key olarak , o zaman fiyat dahada uygun olacaktir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.